Connect with us

technokrata

Vírusvédelem a kábeltévés hálózaton internetezőknek

Dotkom

Vírusvédelem a kábeltévés hálózaton internetezőknek

Az F-Secure és Európa legnagyobb kábeltévé hálózatát működtető vállalata, a Kabel Deutschland (KDG) partneri megállapodása értelmében az utóbbi kábeltelevíziós hálózaton keresztül olyan Internet-kapcsolatot kínál ügyfeleinek, melyet az F-Secure biztonsági megoldásai által támogatott új biztonsági csomag egészít ki.

13 német államban a Kabel Deutschlandon keresztül csatlakozó tízmillió háztartás összes Kabel HighSpeed előfizetője kihasználhatja a széles körű biztonsági csomag, a HighSecure Professional előnyeit. A megoldás vírusvédelmet, spamszűrőt, tűzfalat és a tartalomszűrési funkciókat tartalmaz. A telepítés után a szoftver a háttérben fut, frissítései és javításai automatikusan történnek, ezáltal folyamatosan védi a felhasználókat a vírusokkal, trójai alkalmazásokkal és a hackerekkel szemben.

A HighSecure Professional vásárlók az integrált biztonsági csomagot három hónapon keresztül ingyenesen próbálhatják ki. A próbaidő lejárta után a leggyorsabb Internet-kapcsolat – a Kabel Highspeed Flat Pro 3200 és Flat Pro 5600 csomagok – használatával a szolgáltatás továbbra ingyenes marad, míg más csomagok esetén 3,98 eurós havi díjért érhető el..

„A védelem nélküli internetezés percek alatt szabad utat enged a vírusoknak és férgeknek. Az internetezők körében ez közismert tény; ugyanakkor legtöbbjük nem akar a rendszer védelmének kiépítésével vesződni.” — mondta el Hans-Joachim Diedrich, az F-Secure Németországért felelős menedzsere – „A Kabel Deutschland HighSecure Professionalhoz hasonló szolgáltatások kedvező megoldást kínálnak az internetfelhasználóknak. A felhasználók könnyen előfizethetnek a biztonsági csomagra, mely a háttérben fut, és automatikusan frissül, a felhasználónak pedig nem kell foglalkoznia a különböző internetes fenyegetésekkel.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom