Connect with us

technokrata

Vírusvédelem a kábeltévés hálózaton internetezőknek

Dotkom

Vírusvédelem a kábeltévés hálózaton internetezőknek

Az F-Secure és Európa legnagyobb kábeltévé hálózatát működtető vállalata, a Kabel Deutschland (KDG) partneri megállapodása értelmében az utóbbi kábeltelevíziós hálózaton keresztül olyan Internet-kapcsolatot kínál ügyfeleinek, melyet az F-Secure biztonsági megoldásai által támogatott új biztonsági csomag egészít ki.

13 német államban a Kabel Deutschlandon keresztül csatlakozó tízmillió háztartás összes Kabel HighSpeed előfizetője kihasználhatja a széles körű biztonsági csomag, a HighSecure Professional előnyeit. A megoldás vírusvédelmet, spamszűrőt, tűzfalat és a tartalomszűrési funkciókat tartalmaz. A telepítés után a szoftver a háttérben fut, frissítései és javításai automatikusan történnek, ezáltal folyamatosan védi a felhasználókat a vírusokkal, trójai alkalmazásokkal és a hackerekkel szemben.

A HighSecure Professional vásárlók az integrált biztonsági csomagot három hónapon keresztül ingyenesen próbálhatják ki. A próbaidő lejárta után a leggyorsabb Internet-kapcsolat – a Kabel Highspeed Flat Pro 3200 és Flat Pro 5600 csomagok – használatával a szolgáltatás továbbra ingyenes marad, míg más csomagok esetén 3,98 eurós havi díjért érhető el..

„A védelem nélküli internetezés percek alatt szabad utat enged a vírusoknak és férgeknek. Az internetezők körében ez közismert tény; ugyanakkor legtöbbjük nem akar a rendszer védelmének kiépítésével vesződni.” — mondta el Hans-Joachim Diedrich, az F-Secure Németországért felelős menedzsere – „A Kabel Deutschland HighSecure Professionalhoz hasonló szolgáltatások kedvező megoldást kínálnak az internetfelhasználóknak. A felhasználók könnyen előfizethetnek a biztonsági csomagra, mely a háttérben fut, és automatikusan frissül, a felhasználónak pedig nem kell foglalkoznia a különböző internetes fenyegetésekkel.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő