Connect with us

technokrata

Az EMC viszonteladóként forgalmazza a CentricStor megoldást

Dotkom

Az EMC viszonteladóként forgalmazza a CentricStor megoldást

A Fujitsu Siemens Computers vezető Virtual Tape Appliance terméke az EMC Select programban.

A Fujitsu Siemens Computers bejelentette, hogy az információtároló és -kezelő megoldások globális piacának éllovasaként számon tartott EMC Corporation Európa-szerte forgalmazni fogja CentricStor megoldását az EMC Select programban. A CentricStor célcsoportjának számító nagygépes ügyfelek májustól vásárolhatják meg a Virtual Tape Appliance megoldást az EMC értékesítőitől és disztribúciós partnereitől. A megállapodás révén a nagy adatközpontokat fenntartó ügyfelek kényelmesen hozzájuthatnak a szalagos mentési folyamataik hatékonyságát és eredményességét fokozó technológiához.

A CentricStor nagyvállalati virtuális szalagos megoldás az összes elterjedt operációs rendszernél – köztük az OS/390 és a Z/OS környezeteknél is – lehetővé teszi a heterogén szalagautomatizációs környezetek konszolidálását. A partnerkapcsolat keretében az EMC nagygépes ügyfelei adatéletciklus-kezelési (ILM) infrastruktúrájuk újabb elemét szerezhetik be egykapus beszerzési forrásból.

Rendkívüli méretrugalmassága és több, egymástól távoli helyszínt lefedő, hibatűrő konfigurációi révén a CentricStor kifogástalan védelmet biztosít katasztrófák esetén. A hatósági előírások teljesítéséhez illetve a katasztrófa elleni védelemhez szükséges üzletmenet-folytonosság megteremtése érdekében a vállalatoknak rövid és hosszú távon egyaránt gondoskodniuk kell adataik megóvásáról. A biztonsági mentéshez és helyreállításhoz, valamint a nagy adattömegek archiválásához a szalagos tárolók kínálják a legjobb megoldást. A szalagos adatmentés és -elérés folyamata azonban gyakran elég nehézkes. A CentricStor szalagvirtualizációs technológiája egyszerűbb és hatékonyabb „disk-to-disk-to-tape” másolatkészítési folyamatot biztosít: kiiktatja a közvetlenül szerverhez csatolt fizikai szalagokra jellemző korlátokat. A különböző szolgáltatási szintek (SLA-k) támogatása érdekében a CentricStor ILM-funkciókat is beépít a másolatkészítési folyamatba – köztük az EMC CLARiiON megoldását. A CentricStor lehetővé teszi, hogy a felhasználó eltérő prioritásokat vagy részlegspecifikus követelményeket rendeljen a különböző ügyféladatokhoz. A CentricStor szalagos erőforrásai egyértelműen definiált szolgáltatási szintek alapján, az adatok üzleti értékéhez igazodva, rugalmasan oszthatók szét a rendszerek között.

„A CentricStor kategóriájának legjobb, integrált ILM-funkciókkal rendelkező virtuális szalagos megoldása, amely kiválóan alkalmas a katasztrófa elleni védelem támogatására.” – jelentette ki Dr. Helmut Beck, a Fujitsu Siemens Computers tárolórendszerekért felelős alelnöke. „Az EMC Select program nagy mértékben kibővíti vezető CentricStor megoldásunk piaci jelenlétét, ily módon fontos lépés a nearline konszolidációs piac első helyének megszerzése felé. A megállapodás újabb mérföldkövet jelent az EMC-vel 1997-ben indított hosszú távú stratégiai szövetség történetében. A Fujitsu Siemens Computers is e partnerkapcsolatnak köszönhetően forgalmazza az EMC hálózati tárolórendszereit és szoftvereit.”

„Az EMC kínálja az ágazatban a legátfogóbb portfoliót az adatéletciklus-kezelés, az ILM támogatására.” – mutatott rá Tom Joyce, az EMC tárolóplatform-marketingért felelős alelnöke. „Azzal, hogy felvettük EMC Select programunkba a CentricStor virtuális szalagos megoldást, újabb biztonsági mentési és helyreállítási képességekkel bővítjük a nagygépes ügyfelek meglévő szalagos infrastruktúráját hasznosító megoldások körét. A CentricStor rugalmassága lehetővé teszi a szalagos adattárolás gazdaságos konszolidálását, továbbá hozzásegíti az ügyfeleket teljes rendszerköltségük lefaragásához és adatközpontos működésük javításához.”

A 2004-ben elindított EMC Select program keretében az EMC más szállítók általa tanúsított termékeit forgalmazza. Az EMC kínálatát jól kiegészítő megoldások hozzásegítik felhasználóikat a teljesebb adatéletciklus-kezelő megoldások kialakításához. A „komplementer” portfolióból az ügyfelek egyszerűen kiválaszthatják és közvetlenül, egykapus beszerzési forrásból vásárolhatják meg az EMC információtároló és -kezelő megoldásaival gyakran együtt használt termékeket.

A CentricStor májustól lesz kapható a népszerű EMC Select program keretében az EMEA-régió területén. A megoldás minden régióban egységes, 175.000 eurós alapára az egyedi, testre szabott konfigurációtól függően változik.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő