Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legújabb szélesképernyős Toshiba noteszgép

Dotkom

A legújabb szélesképernyős Toshiba noteszgép

Filmek nézésére (is) tökéletes.

A Satellite M35X-S163 számozást kapott modelljének egyik legszembetűnőbb jellemzője a 15,4 colos LCD képátló – ebből a témában jártasak minden, a notebookról készült kép megtekintése nélkül is tudják, hogy szélesképernyős kialakítású. Ez az elrendezés elsősorban a 16:9-es képaránnyal bíró filmek nézését teszi kényelmesebbé; nem véletlen, hogy a Toshiba is leginkább azok számára ajánlja a modellt, akik gyakran néznének DVD-t út közben.

Az 1000 dolláros indulóáron kapható eszköz egyéb paramétereit tekintve már szerényebb képességekkel van ellátva, ám ez nem jelenti azt, hogy ne lenne használható, sőt! A komoly 3D-s alkalmazások megfelelő sebességen való futtatásától eltekintve minden igényt ki tud elégíteni a 360-as típusszámú, 1,4 GHz-es órajellel rendelkező Celeron M processzor. A lemezek befogadásáról egy DVD-t és CD-t olvasni, illetve ez utóbbi médiát írni is képes meghajtó gondoskodik, de ha úgy tartja a felhasználó kedve, akkor akár fel is másolhatja kedvenc filmjeit a háttértárra: ennek 60 GB-os kapacitása jó darabig elég lesz.

Képes vezetékmentes hálózati csatlakozásra is a 802.11 b/g szabványt támogató chipje révén; emellett egy Firewire porttal is ellátták, hogy a digitális videofelvevőket is csatlakoztatni lehessen hozzá. A Satellite család ezen modelljét három 2.0-s USB porttal is felszerelték tervezői.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés