Connect with us

Synergon: elismerés a Cisco-tól

Dotkom

Synergon: elismerés a Cisco-tól

A Synergon az Év Hálózatbiztonsági Partnere.

A Synergon Informatika Rt. 2004. évben nyújtott kiemelkedő teljesítménye alapján “Az Év Hálózatbiztonsági Partnere” kategóriában nyerte el “Az Év Magyarországi Cisco Partnere” elismerést.

A díjat Montvai Tamás, a Synergon Kommunikációs Divíziójának igazgatója vette át Budafoki Róberttől, a Cisco Systems Magyarország ügyvezető igazgatójától. A Cisco Systems Magyarország hatodik alkalommal osztotta ki az “Év Magyarországi Cisco Partnere” díjakat, amelyet 13 különböző kategóriában ítélt oda azoknak a hazai partnereinek, amelyek ismereteikkel, tapasztalataikkal és munkájukkal leginkább hozzájárultak a közös sikerekhez. A díjak átadására a kanadai Vancouverben megrendezésre kerülő Cisco Partner Summit rendezvény előtt került sor, amely a vállalat partnereinek legjelentősebb éves összejövetele.

Újabb Cisco elismerés a Synergonnak
“Az Év Hálózatbiztonsági Partnere” díjat a Synergon Informatika Rt. nyerte el, a hálózatbiztonsági technológiák terén kiépített szakmai kompetenciája és az ügyfelek hálózatbiztonsági infrastruktúrájának fejlesztése terén tett erőfeszítései elismeréseképpen. A díj egyben a Synergon hálózatbiztonsági téren kiemelten felkészült tanácsadói csapatának elismeréséül is szolgál.

A Cisco növekedése és sikere jelentős mértékben a partnerekre épülő üzleti modellnek, az értékesítési partnerek megfelelő kiválasztásának és felkészítésének köszönhető. A Cisco Partner Programok célja, hogy a viszonteladókat és minősített Cisco Partnereket ellássa a szükséges információkkal és mindazon támogatással, ami a hálózati piacon való sikeres működéshez szükséges. A kiemelt partnerek átfogó és naprakész termék- és technológiai ismeretekkel rendelkeznek, teljes körű szolgáltatásokat nyújtanak a Cisco megoldások tervezésében, telepítésében, üzemeltetésében, támogatásában, összetett hálózatok kiépítésében.

A Synergon élen jár a Cisco technológiák napra kész ismeretében. Hálózati szakemberei a legtöbb hálózatos területen specializáltak, illetve évente sikeresen megfelelnek a legmagasabb szintű, Gold Partner minősítés szigorú követelményrendszerének is. Naprakész technológiai felkészültségük biztosítja, hogy a legmagasabb szinten szolgálják ki ügyfeleik IP-kommunikációs, hálózatbiztonsági (VPN), hálózatmenedzsment, vezetéknélküli hálózati és tartalomelosztó hálózati igényeit is.

A hálózatbiztonság mára az ügyfelek szemszögéből is az egyik legfontosabb területnek számít, melyben a legjobbnak lenni kifejezetten nagy elismerést jelent a Synergon számára.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek

2018-volkswagen-arteon-photos-and-info-news-car-and-driver-photo-676567-s-original
SAN BERNARDINO, OCTOBER 29: Shipping orders go by on a conveyor belt at Amazon's San Bernardino Fulfillment Center October 29, 2013 in San Bernardino, California. Amazon's 1 million square-foot facility in the hard hit San Bernardino County has created more than 800 jobs at the center. Fulfillment centers are where products sold by other vendors on Amazon.com store their inventory. (Photo by Kevork Djansezian/Getty Images)
20170802_093113

Tesztek

Kipróbáltam a Kingston legújabb SD-kártya olvasóját

2017. augusztus 3. csütörtök
SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Mobil tesztek

Teszt: Megvizsgáltuk, milyen az új Honor 8 (video)

2017. május 23. kedd
uobelqc8

Mobil tesztek

Teszt: Megnéztük magunknak a Huawei P10 Plus-t

2017. május 4. csütörtök
SAMSUNG CSC

Laptop tesztek

Teszt: Fujitsu Lifebook U747 – A pehelysúlyú bajnok

2017. április 14. péntek
SAMSUNG CSC

Audió Eszközök

TESZT: iFrogz – Coda Wireless család

2017. április 11. kedd
SAMSUNG CSC

Okosóra tesztek

Teszt: Casio Edifice EQB-600

2017. március 28. kedd
the_english_surgeon_534448a

Alkalmazások, szoftverek

Idegesek leszünk, ha nem tölt fel elég gyorsan a selfie?

2017. február 27. hétfő