Connect with us

Hirdetés

technokrata

Synergon: elismerés a Cisco-tól

Dotkom

Synergon: elismerés a Cisco-tól

A Synergon az Év Hálózatbiztonsági Partnere.

A Synergon Informatika Rt. 2004. évben nyújtott kiemelkedő teljesítménye alapján “Az Év Hálózatbiztonsági Partnere” kategóriában nyerte el “Az Év Magyarországi Cisco Partnere” elismerést.

A díjat Montvai Tamás, a Synergon Kommunikációs Divíziójának igazgatója vette át Budafoki Róberttől, a Cisco Systems Magyarország ügyvezető igazgatójától. A Cisco Systems Magyarország hatodik alkalommal osztotta ki az “Év Magyarországi Cisco Partnere” díjakat, amelyet 13 különböző kategóriában ítélt oda azoknak a hazai partnereinek, amelyek ismereteikkel, tapasztalataikkal és munkájukkal leginkább hozzájárultak a közös sikerekhez. A díjak átadására a kanadai Vancouverben megrendezésre kerülő Cisco Partner Summit rendezvény előtt került sor, amely a vállalat partnereinek legjelentősebb éves összejövetele.

Újabb Cisco elismerés a Synergonnak
“Az Év Hálózatbiztonsági Partnere” díjat a Synergon Informatika Rt. nyerte el, a hálózatbiztonsági technológiák terén kiépített szakmai kompetenciája és az ügyfelek hálózatbiztonsági infrastruktúrájának fejlesztése terén tett erőfeszítései elismeréseképpen. A díj egyben a Synergon hálózatbiztonsági téren kiemelten felkészült tanácsadói csapatának elismeréséül is szolgál.

A Cisco növekedése és sikere jelentős mértékben a partnerekre épülő üzleti modellnek, az értékesítési partnerek megfelelő kiválasztásának és felkészítésének köszönhető. A Cisco Partner Programok célja, hogy a viszonteladókat és minősített Cisco Partnereket ellássa a szükséges információkkal és mindazon támogatással, ami a hálózati piacon való sikeres működéshez szükséges. A kiemelt partnerek átfogó és naprakész termék- és technológiai ismeretekkel rendelkeznek, teljes körű szolgáltatásokat nyújtanak a Cisco megoldások tervezésében, telepítésében, üzemeltetésében, támogatásában, összetett hálózatok kiépítésében.

A Synergon élen jár a Cisco technológiák napra kész ismeretében. Hálózati szakemberei a legtöbb hálózatos területen specializáltak, illetve évente sikeresen megfelelnek a legmagasabb szintű, Gold Partner minősítés szigorú követelményrendszerének is. Naprakész technológiai felkészültségük biztosítja, hogy a legmagasabb szinten szolgálják ki ügyfeleik IP-kommunikációs, hálózatbiztonsági (VPN), hálózatmenedzsment, vezetéknélküli hálózati és tartalomelosztó hálózati igényeit is.

A hálózatbiztonság mára az ügyfelek szemszögéből is az egyik legfontosabb területnek számít, melyben a legjobbnak lenni kifejezetten nagy elismerést jelent a Synergon számára.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés