Connect with us

technokrata

Panda ClientShield – Ellenőrzött Vírusirtó Szoftver

Dotkom

Panda ClientShield – Ellenőrzött Vírusirtó Szoftver

A TÜV igazolta a TruPrevent Technológiával rendelkező Panda ClientShield minőségét és teljesítményét.

A TruPrevent Technológiával rendelkező ClientShield megkapta a „Geprüfte Virenschutz-Software” (Ellenőrzött Vírusirtó Szoftver) tanúsítványt, miután a termék ellenőrzéseiről és tanúsítványairól világszerte ismert, német TÜV alapos tesztelésnek vetette alá. A TÜV tanúsítvány megszerzéséhez a TruPrevent Technologiával ellátott ClientShieldnek próbák sorozatát kellett kiállnia az AV-Test Magdeburg egyetemi laboratóriumában, Németországban.

A ClientShield védelmi képességeit 361 különböző vírussal tesztelték (boot, file, makró és script vírusokkal), amelyek a leggyakrabban fertőzik meg a felhasználók számítógépeit. A teljesítményét azonnali és ütemezett vírus ellenőrzésekkel is teszteltek, amelyek során 15.100 file-t vizsgált át fals találatok nélkül.

A szoftver hálózatos munkaállomásoknak biztosít védelmet spamek, kémprogramok és hacker támadások ellen. Az integrált TruPrevent Technológiának köszönhetően egy második védelmi vonalat biztosít a munkaállomásoknak, elemezve a gyanús programok viselkedését és emberi beavatkozás nélkül, intelligens módon eltávolítva azokat – ezzel is megakadályozva a Sasserhez, MyDoomhoz vagy a Bagle-hoz hasonló vírustámadásokat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom