Connect with us

technokrata

Xerox: Megbízhatóbb és hatékonyabb eszközök munkacsoportok számára

Dotkom

Xerox: Megbízhatóbb és hatékonyabb eszközök munkacsoportok számára

A Xerox két hálózati és asztali nyomtatóval bővíti termékeinek kínálatát.

A kis és nagy irodák, munkacsoportok növekvő igényeinek kiszolgálására a Xerox Corporation két új kis munkacsoporti faxkészüléket jelentett be. A FaxCentre F116 és F110, a Xerox két legújabb terméke, a vállalat megújult stratégiájának megfelelően bárhol hatékonyan munkába állítható: kis, közepes munkacsoportok vagy otthoni felhasználók számára egyaránt ideális megoldást nyújt.

„A fekete-fehér nyomtatók, multifunkciós eszközök és faxkészülékek felhasználói elvárják, hogy berendezésük folyamatosan és hosszú távon megbízhatóan működjön és kiváló minőséget nyújtson.” – fejtette ki Kerpen Szabolcs, a Xerox Magyarország irodai termékspecialistája. „Új termékeink kialakításuknál fogva teljesítik ezeket az elvárásokat, és kielégítik napjaink egyre növekvő igényeit a fokozott funkcionalitás és teljesítmény iránt.”

Xerox FaxCentre F116/F110
A FaxCentre F116 praktikus megoldást jelent a faxkészüléket napi munkájuk során használó dolgozóknak. A FaxCentre F116 és 110 ezenfelül használható nyomtatóként és színes hálózati szkennerként, illetve a beolvasott oldalakat e-mailben továbbíthatjuk segítségével. A kétféle konfigurációban kapható, 16 és 10 lap/perc sebességű eszköz korszerű többletfunkciókkal is rendelkezik:

  • biztonságos faxolás,

  • szövegüzenet-küldés,
  • két telefonvonalas működés,
  • VoIP – internetes hangátvitel,
  • 200 számot tárolni képes telefonkönyv.

A FaxCentre F116 és 110 beszerezhető Xerox koncessziós partnereinél, disztribútorainál és viszonteladóinál 2005 májusától.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák