Connect with us

Spy Sweeper Enterprise 2.1

Dotkom

Spy Sweeper Enterprise 2.1

A Spy Sweeper Enterprise nemrégiben megjelent 2.1-es változata megvédi a vállalati felhasználókat a kémprogramoktól és azok a vállalatra nézve káros hatásaitól.

A Spy Sweeper Enterprise 2.1 átfogó adatbázissal rendelkezik a kémprogramokról, melyek jellemzőit néhány hónapja a világon elsőként már automatikusan, a világhálót folyamatosan ellenőrző keresőprogramok (botok) segítségével gyűjtik össze, a hagyományos módszerekhez képest 80-szor gyorsabban. Az új verzió számos jellemzővel gazdagodott. A Webroot Enterprise Server nem igényli, hogy Windows szerveren futtassuk, egy egyszerű munkaállomásról is vezérelhetjük vállalatunk kémprogram-védelmét. A Spy Sweeper Enterprise kliens eltávolítása is közvetlenül a rendszeradminisztrátor munkaállomásáról, a távmenedzsment Admin Console-járól kezdeményezhető.

A hálózat kémprogram védelmének állapota grafikus felületen, gyorsan és jól áttekinthető ikonok segítségével kísérhető figyelemmel. Így azonnal észlelhető, ha valamelyik munkaállomáson nem történt meg a beütemezett kémprogram-ellenőrzés vagy nem a legfrissebb kémprogram-definíciós adatbázis van telepítve, esetleg a kliens oldali tűzfal lezárta valamelyik, a Spy Sweeper Enterprise kommunikációjához szükséges portot. Ezenkívül megjeleníthető a leginkább veszélyeztetett munkaállomások állapota az elmúlt 48 órára vonatkozóan, illetve egyéb statisztikák, kimutatások is készíthetők a program segítségével.

A Spy Sweeper Enterprise 2.1 naplózási és riasztási rendszerét, valamint a biztonsági szintek beállíthatóságát is továbbfejlesztették, ezáltal egy vállalati szempontból igen hasznos alkalmazást lehet hadrendbe állítani a kártevők elleni védelemben, mely nagyban megkönnyíti a rendszergazdák dolgát és biztos védelmet nyújt a fokozatosan egyre nagyobb veszélyt jelentő kémprogramok ellen.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom