Connect with us

technokrata

Ideális megoldás a költségérzékeny kis- és középvállalkozások számára a Xeroxtól

Dotkom

Ideális megoldás a költségérzékeny kis- és középvállalkozások számára a Xeroxtól

A Xerox új multifunkciós berendezéssel bővíti belépő szintű eszközeinek kínálatát.

A Xerox az otthoni felhasználók és a kis/közepes irodai munkacsoportok munkáját megkönnyítő újabb terméket jelent be: az elérhető árú multifunkciós WorkCentre PE 114e másoló-nyomtatót. Az új eszköz a munkafolyamatok hatékonyságát növelő Xerox-termékpaletta legújabb tagja.

A Xerox WorkCentre PE 114e belépő szintű termékként a kis és az otthoni irodákat célozza meg. A percenként 14 A/4-es lapot nyomtató berendezés versenyképes beszerzési áron és olcsón üzemeltetési költségek mellett kínál ideális megoldást a költségérzékeny kis- és középvállalkozások számára.

A Xerox WorkCentre PE 114e egyetlen kompakt és hatékony berendezésben biztosít kiváló minőségű nyomtatást, másolást és szkennelést. A 8 MB memóriát tartalmazó PE114e eszköz 600 dpi (interpolált 4.800 dpi) felbontást, gyors nyomtatást és másolást (A4), valamint színes szkennelést tesz lehetővé.

A termék tartozéka a Scansoft Omni Page SE és a Scansoft PaperPort karakterfelismerő (OCR) program, amelyekkel a papír alapú dokumentumok könnyedén keresésre alkalmas elektronikus dokumentumokká alakíthatók át.

A PE114e a nyomathordozók széles körét támogatja, többek között a képeslap méretű kártyákat, borítékokat, fóliákat és posztereket is tudja kezelni.

A WorkCentre PE114e kifejlesztésével a Xerox a régió speciális igényeit kívánja kiszolgálni. A termék Magyarországon a Xerox koncessziós partnereinél, disztribútorainál és viszonteladóinál vásárolható meg, 1 éves garanciával.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle