Connect with us

technokrata

HunSider Konferencia Frankfurtban

Dotkom

HunSider Konferencia Frankfurtban

A német befektetőknek profitra váltható információkat hozott a nyuszi.

„Nem hittem volna, hogy Húsvét hetében közel száz – a magyarországi befektetési lehetőségek iránt érdeklődő – üzletember vesz részt a HunSider Konferencián.” – kezdte megnyitóbeszédét Dr. Karin Zeni, a Frankfurt am Main-i Ipari és Kereskedelmi Kamara ügyvezető igazgatója. A március 23-ai rendezvényen megjelentek örömmel fogadták, hogy a program – időtakarékos módon – kizárólag praktikus, „gyorsan profitra váltható” információkat kínált.

Az előadásokat követő „kis csoportos megbeszéléseken” kiderült, hogy több kérdéskörben folyamatos az információéhség: „Milyen speciális felsőoktatási képzés van műszaki területeken? Milyen konkrét pozitív és negatív tapasztalatokkal rendelkeznek a piacon már régebben jelenlévő német vállalatok? Miben és mennyire tér el a magyar fogyasztó a térség „átlagfogyasztójától”? Miben más a magyarországi banki, biztosítási, jogi, ingatlanhasznosítási, marketing-kommunikációs gyakorlat, mint a német?”

A rendezvény befejezése nem jelentette a megjelentekkel való kommunikáció végét. A HunSider honlap segítségével ugyanis már a Húsvétot követő első munkanapon is jó néhány információcsere történt. A McCann Erickson Reklámügynökség kezdeményezésére – a MEH, a GKM és az ITD Hungary támogatásával – tavaly elindult HunSider program hamarosan Münchenben, Milánóban és egyéb nyugat-európai városokban folytatódik.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle