Connect with us

technokrata

Az F-Secure csatlakozik a Network Admission Control programhoz

Dotkom

Az F-Secure csatlakozik a Network Admission Control programhoz

Az F-Secure bejelentette csatlakozását a Network Admission Control (NAC) programhoz, ami egy Cisco által vezetett iparági kezdeményezés, melynek célja, hogy a kliensoldali biztonsági szoftverek hálózati szintű ellenőrzésével korlátozza a vállalati hálózatokban keletkező károkat.

Az F-Secure Anti-Virus Client Security a vállalati munkaállomások és laptopok komplex fenyegetések elleni védelmét célozza. A termék védelmet biztosít a vírusok, hackerek, hálózati férgek és a vállalati biztonsági házirendeket megsértő hálózati szoftverek ellen. Az F-Secure beépíti a Cisco Trust Agent megoldást az F-Secure Anti-Virus Client Security szoftverbe, így az informatikai részlegek megtagadhatják a hálózati hozzáférést azon végfelhasználóktól, akik a vállalati biztonsági házirend előírásait nem tartják be. A CTA-vel integrált F-Secure Anti-Virus Client Security segítségével a vállalatok biztosíthatják hálózatuk sértetlenségét, mivel az elavult biztonsági beállításokkal futó számítógépeket automatikusan elkülöníthetik.

„A Cisco örömmel fogadta az F-Secure Corporation részvételét ebben az iparági együttműködési programban.” – mondta el Russell Rice, a Cisco Systems, Inc. biztonságtechnológiai csoportjának termékmarketing igazgatója – „Az F-Secure Anti-Virus Client Security erősíti a NAC programot, mivel a végpontok biztonsága érdekében segít az integrált és kooperatív megközelítés kialakításában. Ez az együttműködés a NAC törekvéseken belül olyan lehetőségeket biztosít az IT szervezeteknek, amelyekkel képesek lesznek megvédeni magukat a fenyegetések különböző formáival, így a rosszindulatú kódok támadásaival, a kéretlen reklámokkal, a rendszerbehatolásokkal és a kémprogramokkal szemben.”

„A Cisco Network Admission Control programja kiemeli a szolgáltatási szemléletmód fontosságát a vírusvédelmi üzletágban. E szerint a megközelítés szerint az anti-vírus szoftver telepítése nem elég: a szoftvert mindig frissíteni kell a hálózatra történő csatlakozás előtt. A Ciscohoz hasonló vállalatokkal való együttműködésünk lényege, hogy még azelőtt biztonságban tudjuk ügyfeleink eszközeit, mielőtt gépeiket a hálózatra csatlakoztatnák” – nyilatkozta Ari Alakiuttu, az F-Secure vállalati üzletág igazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle