Connect with us

A Novell Hitelesített Konfiguráció Programot indít a linuxos adatközpontok számára

Dotkom

A Novell Hitelesített Konfiguráció Programot indít a linuxos adatközpontok számára

Az egyedülálló program meggyorsítja a komplex Linux megoldások bevezetését a vállalatok kulcsfontosságú területén, az adatközpontokban.

A Novell bemutatta új programját, amely tovább csökkenti a komplex Linux megoldások adatközpontokban történő telepítésének kockázatát. A Novell Hitelesített Konfiguráció Programjának (Validated Configuration Program) célja, hogy definiálja és minősítse a Linuxon elérhető különböző alkalmazásokat, azok integrációját és különböző platformokon történő működését.

A Novell Hitelesített Konfiguráció Program tehát az eddigi tanúsítási eljárásokon túlmutató kezdeményezés, amely az adatközpontokban szükséges komplex konfigurációk tesztelését tűzi ki célul. Ennek az egyedülálló kezdeményezésnek a keretében nem csak az egyes alkotóelemek kerülnek bevizsgálásra, hanem a teljes konfiguráció. A Novell és partnerei a program keretében az adatközpontok bonyolult rendszereinek garantált működését segítik elő. A program eredményeként az ügyfelek számára könnyebbé válik a komplex, üzleti szempontból létfontosságú Linux alapú alkalmazások telepítése.

A Novell, legfontosabb hardver- és szoftverpartnereinek támogatásával fejleszt, tesztel és hitelesít különböző konfigurációkat, amelyek eltérő vállalati igények kielégítését szolgálják a biztonság, a rendszerfelügyelet és egyéb területeken. A Novell Hitelesített Konfiguráció Programja olyan teljes körűen tesztelt és teljesen integrált konfigurációkat kínál, melyek a vállalatok üzleti problémáira nyújtanak megoldást. E konfigurációk mindegyike biztosítja a Novell ügyfelek számára az összes olyan műszaki és üzleti adatot, amelyek a Linux alapú megoldások bevezetésének modellezéséhez és az üzembe helyezés felgyorsításához szükségesek.

A Novell nemrég bejelentett adatközpont stratégiájának továbbfejlesztéseként a Novell Hitelesített Konfiguráció Programot több kritikus üzleti területre is kiterjesztik, többek közt a biztonságra, magas szintű elérhetőségre, a virtualizálásra, a rendszerfelügyeletre, valamint a felügyeleti és alkalmazás-üzemeltetési szolgáltatásokra. A program a nagy teljesítményű számítástechnikai architektúrákat is támogatja a nagy mennyiségű tranzakciókat lebonyolító környezetekben.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom