Connect with us

technokrata

Cisco Díj a legjobbaknak

Dotkom

Cisco Díj a legjobbaknak

Idén 13 kategóriában díjazta legkiválóbb hazai partnereit a Cisco Systems.

A Cisco Systems Magyarország hatodik alkalommal osztotta ki az „Év Magyarországi Cisco Partnere” díjat, amelyet 13 különböző kategóriában ítélt oda azoknak a hazai partnereinek, amelyek ismereteikkel, tapasztalataikkal és munkájukkal leginkább hozzájárultak a közös sikerekhez. A díjak átadására a kanadai Vancouverben megrendezésre kerülő Cisco Partner Summit rendezvény előtt került sor, amely a vállalat partnereinek legjelentősebb éves összejövetele.

A Cisco növekedése és sikere jelentős mértékben a partnerekre épülő üzleti modellnek, az értékesítési partnerek megfelelő kiválasztásának és felkészítésének köszönhető. A Cisco Partner Programok célja, hogy a viszonteladókat és minősített Cisco Partnereket ellássa a szükséges információkkal és mindazon támogatással, ami a hálózati piacon való sikeres működéshez szükséges. A kiemelt partnerek átfogó és naprakész termék- és technológiai ismeretekkel rendelkeznek, teljes körű szolgáltatásokat nyújtanak a Cisco megoldások tervezésében, telepítésében, üzemeltetésében, támogatásában, összetett hálózatok kiépítésében.

Az idei díjátadó újdonsága, hogy a Cisco négy olyan területen – „Az Év Szolgáltató Partnere”, „Az Év Kis- és Középvállalati Partnere”, „Az Év Menedzselt Szolgáltatások Partnere” és „Az Év Otthoni Hálózati Partnere” – is győztest hirdetett, amelyek eddig nem szerepeltek a kategóriák között. A távközlési szolgáltatók egyre fontosabb szerepet töltenek be a vállalati és lakossági ügyfelek részére nyújtott – a hang, az adat, és a videoátvitelt egyaránt magukba foglaló – kommunikációs szolgáltatások terén. A hazai kis- és középvállalatok is egyre inkább igényt tartanak a versenyképességüket és hatékony működésüket elősegítő kommunikációs infrastruktúrára, ugyanakkor sok esetben nem rendelkeznek az ezeket telepíteni és üzemeltetni képes szakembergárdával. Az ő esetükben kiemelkedő szereppel bírnak azok a rendszerintegrátorok és távközlési szolgáltatók, akik komplett megoldásokat, illetve úgynevezett menedzselt szolgáltatásokat képesek nyújtani, azaz átvállalják a kommunikációs hálózatok létesítésének és üzemeltetésének feladatát. A lakossági Internet-használat terjedésével pedig a hálózatok immár a lakásokba is beköltöznek, a vezeték nélküli és multimédiás eszközök az otthon bármely pontján elérhetővé teszik az Internet és az internetes tartalmak – filmek, zene – elérést, így a Cisco immár az Otthoni Hálózatok kategóriában is nyertest hirdetett.

„Az Év Szolgáltató Partnere” kategóriában a Matáv végzett az első helyen. Az IP telefónia piacán elért sikereiért és magas színvonalú szolgáltatásaiért ugyancsak a Matáv lett „Az Év IP Kommunikációs Partnere”. A Matáv Üzleti Megoldások Üzletága nyerte el „Az Év Gold Partnere” díjat. A Matáv a Cisco CPN (Cisco Powered Network) partnereként az üzleti kommunikációs piacon olyan Cisco technológiára épülő, integrált hang-, adatforgalmat és nagyfokú biztonságot nyújtó hálózati megoldásokat vezetett be, amelyekkel ügyfelei hatékonyabban működhetnek, belső erőforrásaikkal mindinkább saját üzleti folyamataikra összpontosíthatnak, miközben megtakarításokat érhetnek el a kommunikációs költségek terén.

Az idén első alkalommal meghirdetett, „Az Év Kis- és Középvállalati Partnere” kategóriában az LNX Hálózatintegrációs Rt. vehette át a díjat. Az LNX nemcsak a Cisco egyik legnagyobb hazai partnere, de a stratégiai fontosságú KKV piacokon is komoly szakmai kompetenciát épített ki, illetve élen jár a kimondottan a kis- és középvállalkozások számára fejlesztett termékek és megoldások piaci bevezetésében.

Ugyancsak új, „Az Év Menedzselt Szolgáltatások Partnere” kategória díját a UPC Magyarország Kft. vehette át a lakossági hangszolgáltatás kábelhálózaton történő sikeres bevezetéséért. Az Európában elsőként Magyarországon elindított szolgáltatás end-to-end Cisco technológiára épül.

„Az Év Hálózatbiztonsági Partnere” díjat a Synergon Informatikai Rt. nyerte el, a hálózatbiztonsági technológiák terén kiépített szakmai kompetenciája és az ügyfelek hálózatbiztonsági infrastruktúrájának fejlesztése terén tett erőfeszítései elismeréseképpen. A díj egyben a Synergon hálózatbiztonsági téren kiemelten felkészült tanácsadói csapatának elismeréséül szolgál.

„Az Év Mobil Partnere” a Wiera Kft. lett. A fiatal cég, mely Magyarország legnagyobb Wi-Fi szolgáltatója, úttörő szerepet vállal a hazai Hot spot piac formálásában, vezeték nélküli Internet-szolgáltatása számos szállodában érhető el, megteremtve a mobil broadban adatkommunikáció lehetőségét.

„Az Év Silver Partnere” a NETvisor Kft. lett, kiemelkedő technológiai felkészültsége, mindenekelőtt a LAN és WAN technológiák, az IP telefónia, a hálózat- és rendszermenedzsment megoldások, valamint a hálózatbiztonság terén kiépített szakmai kompetenciája elismeréseképpen.

„Az Év Premier Partnere” a NextiraOne Kft., a stratégiai technológiák – mindenekelőtt az IP telefónia, a hálózatbiztonság és a vezeték nélküli hálózatok – terén kiépített kompetenciájáért, sikeres projektjeiért.

„Az Év Megoldás Partnere” díjat a TC&C Kft., a Cisco egyelten hazai AVVID partnere nyerte, a Cisco IP kommunikációs megoldásaihoz kifejlesztett innovatív alkalmazásaiért. A CARIN beszélgetésrögzítő és a CASpro díjszámláló rendszer, valamint integrációs moduljai értéknövelt szolgáltatások bevezetését teszik lehetővé a Cisco IP kommunikációs és Call Center megoldásait alkalmazó ügyfeleknek.

A „Kiemelkedő Ügyfél Elégedettség” kategória nyertese az elsősorban a pénzügyi szektorban tevékenykedő Conet Kft. A Conet elsődleges célja, hogy ügyfelei a lehető legjobban profitálhassanak technológiai beruházásaikból.

A hálózati beruházások előkészítésében és a hálózat sikeres üzemeltetésében kiemelkedő szerepük van a Cisco által nyújtott szolgáltatásoknak. „Az Év Szolgáltatási Partnere” kategóriában az S&T Magyarország Kft. vehette át a díjat a 2004. év során végrehajtott sikeres hálózati auditokért és a Cisco szolgáltatások értékesítéséért.

A Cisco otthoni és kis irodai felhasználásra szánt termékeit a Linksys divízió képviseli. A Linksys első magyarországi disztribútora, az AlphaSonic Kft. „Az Év Otthoni Hálózati Partnere” kategóriában vehette át az elismerést, mindenekelőtt a Linksys márka és termékek piaci megismertetésében és a viszonteladói hálózat kiépítésében nyújtott kiemelkedő teljesítményéért.

A hazai partnerek a Közép-Kelet európai régióban is kiemelkedően szerepeltek. A regionális díjakat az április elején a kanadai Vancouverben tartandó Partner Summit konferencián a Szolgáltatói kategóriában a Matáv, a Kiemelkedő Ügyfélelégedettség kategóriában a Conet Kft., míg az Otthoni hálózatok értékesítésének kategóriájában az AlphaSonic Kft. veheti át.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle