Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Renault a HP-t választotta globális outsourcing partneréül

Dotkom

A Renault a HP-t választotta globális outsourcing partneréül

150 millió dollár értékű megállapodás az asztali gépes környezet menedzseléséről és továbbfejlesztéséről.

A következő öt évben a HP menedzseli, illetve fejleszti a Renault globális asztali gépes környezetét. A 150 millió dollár értékű megállapodás értelmében a HP az élvonalbeli autógyártó cég 87 ezer felhasználójának nyújt támogatást a világ 26 országában1.

A megállapodástól a Renault azt reméli, hogy az IT-környezetek szabványosítása nyomán a szolgáltatási szintek is javulnak és mérséklődnek a költségek. Az autóipari óriás az együttműködésből további előnyökre számít a költséggazdálkodás, az innováció és a minőségszabályozás terén is. A megállapodás konkrétan a Renault asztali PC-ire, munkaállomásaira, helyi és hálózati nyomtatóira és a videokonferenciák lebonyolítását támogató berendezéseire terjed ki.

A HP 7×24 órás helpdesk és online webes támogatást (eSupport) biztosít, eszköz- és licenckezelési szolgáltatást nyújt, valamint mobil megoldásokkal támogatja a kézi számítógépekkel megvalósított elektronikus levelezést és intranetes kommunikációt.

Ezen túlmenően a HP szakértői központot (Expertise Center) állít fel a Renault részére, amely tanácsadással és gyakorlati támogatással segíti a vállalatot számítástechnikai feladatai elvégzésében. A franciaországi létesítmény asztali, mobil, hardver- és szervermegoldásai, illetve innovációi segítségével a Renault tovább javíthatja működési hatékonyságát és csökkentheti költségeit.

Az üzleti és informatikai működést összehangoló HP Adaptive Enterprise stratégia jegyében indított projekt célja, hogy jobban felkészítse a Renault technológiaközpontú funkcióit a nyereséges növekedés és a globalizációs stratégia támogatására.

A HP kiválasztásában fontos szerepet játszott a Renault eddigi szabványosítási beruházásainak előnyeit kiaknázó műszaki megoldás- és szolgáltató-partneri szemlélet.

„Ez a megállapodás tovább erősíti a HP globális vezető pozícióját, melyet az asztali eszközök outsourcingja terén ért el a cég.” – nyilatkozta Pablo Sanchez-Lozano, a HP Menedzselt Szolgáltatások üzletágának EMEA-régióbeli alelnöke és ügyvezető igazgatója. „A technikai és az üzleti folyamatok összehangolásával hozzásegítjük a Renault-t költségei csökkentéséhez és az új piaci lehetőségek kihasználásához.”


1Argentína, Ausztria, Belgium, Brazília, Chile, Csehország, Dél-Afrika, Dél-Korea, Egyesült Királyság, Franciaország, Hollandia, Horvátország, Japán, Lengyelország, Magyarország, Mexikó, Németország, Olaszország, Oroszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svájc, Szlovákia, Szlovénia és Törökország területén.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés