Connect with us

technokrata

Miniszteri gratuláció a CeBIT-en nyertes magyar cégeknek

Dotkom

Miniszteri gratuláció a CeBIT-en nyertes magyar cégeknek

A magyar tehetség és kreativitás igazolásaként.

Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter Kovács Zoltán, az IVSZ frissen megválasztott elnöke, valamint Szlankó János a Matisz elnöke társaságában ünnepélyes keretek között gratulált a világ legnagyobb informatikai kiállításán és vásárán, a hannoveri CeBIT-en az Európai Multimédia Szövetségek Konvenciója által harmadik alkalommal kiosztott Európai Minőség a Multimédiában Díjat elnyert magyar vállalatok vezetőinek.

Az ünnepségen Kovács Kálmán elmondta, rendkívüli öröm azt látni, amikor magyar cégek nemzetközi vetélkedésben is megállják a helyüket. Külön öröm akkor, ha mindez a magyar tehetség és kreativitás igazolásaként olyan ágazatokban történik, mint a tartalomipar, vagy a szoftveripar.

Az idei CeBIT 13 országból összesen 41 társaság nyerte el a díjat. A hét magyar cég közül a Carnation Rt. a díj legmagasabb, platina fokozatát, a Color Plus Kft., a Solware Kft. és a Well Press Kft. arany fokozatot, míg a Kopint-Datorg Rt., a SaveAs Kft. és a WebBusinessKft. ezüst fokozatot nyert.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle