Connect with us

technokrata

Számalk: ECDL oktatási akció iskolák számára

Dotkom

Számalk: ECDL oktatási akció iskolák számára

ECDL oktatási akciót hirdet a Számalk Informatika Rt.

A nagy szoftvergyártók gyakorlatát átvéve a Számalk Informatika Rt. az iskolák számára oktatási akciót indít, melynek keretében egyszerűsített konstrukcióban, egyszeri, igen alacsony licencdíj ellenében biztosítja az „ECDL Full” multimédiás tananyagcsomag iskolán belüli örökös használati jogát. Az akcióban résztvevő iskolák dolgozói egy átlagos DVD áráért kiegészítésként egyéni otthoni felhasználási jogot is vásárolhatnak.

A tapasztalt pedagógusok és informatikai szakemberek szoros együttműködésével létrehozott, az ECDL követelményrendszerét követő multimédiás tananyagcsomagot a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság akkreditálta, és az ECDL vizsgára való felkészüléshez hivatalosan ajánlja.

A nagyvállalatok belső képzési rendszerében már széles körben alkalmazott újszerű megoldás iránt a közoktatás részéről is jelentős érdeklődés mutatkozik, azonban az iskolák – az általánosan jellemző finanszírozási nehézségek miatt – eddig csak igen korlátozott mértékben vehették használatba ezt a hatékonyan alkalmazható képzéstámogató eszközt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle