Connect with us

Hirdetés

technokrata

Átfogó internet-biztonság Linuxon

Dotkom

Átfogó internet-biztonság Linuxon

A Novell Security Manager powered teljes körű biztonságot kínál a hackerek, vírusok, férgek, kéretlen levelek és betörések jelentette biztonsági fenyegetésekkel szemben.

A Novell Security Manager powered by Astaro teljes hálózati biztonsági megoldásként összesen hat határbiztonsági alkalmazást és integrált felügyeleti platformot biztosít. A SUSE LINUX alapú alkalmazás átfogó biztonsági infrastruktúrája a hackerek, vírusok, férgek, levélszemét és betörések jelentette biztonsági fenyegetések ellen védelmezi a vállalatokat.

Maximális biztonság és védelem
A Novell Security Manager egyetlen integrált Linux alapú alkalmazásban többféle védelemmel látja el a különböző szervezeteket. Automatikus frissítései révén rövid idő alatt képes reagálni az új fenyegetésekre, ezáltal csökkenti az effajta fenyegetések okozta költségeket és munkakiaséseket. Az általános webes felügyeleti platform egységes felülete egyetlen telepítő és jelentéskészítő eszközt biztosít, mely minimalizálja a szoftver bevezetésének és felügyeletének költségét és munkaigényét.

Linux alapú alkalmazásként a Novell Security Manager a nyílt forráskódú szoftverek minden előnyét kihasználja. A biztonsági résekre egy aktív közösség reagál gyors javításokkal, illetve stabil és biztonságos platformot képez a módosításokat lehetővé tevő forráskódhoz való hozzáférés megteremtésével.

Integrált biztonsági alkalmazások
A Novell Security Manager powered by Astaro hat, teljes mértékben integrált biztonsági szolgáltatást tartalmaz, amelyek a következők:
• Tűzfal, mely a szervezet hálózatába bemenő forgalmat szabályozza portok, protokollok, forrás és cél alapján.
• Virtuális magánhálózati (VPN) átjáró, amely feleslegessé teszi a távoli felhasználók drága bérelt vonalait a költségek csökkentése érdekében.
• Behatolásvédelem a támadások észlelésére és/vagy blokkolására a hálózaton, mely lehetőséget nyújt a rendszergazdák számára az azonnali üzenetküldés, a csevegés és a közvetlen (peer-to-peer) hálózatok és hasonló tevékenységek korlátozására.
• Vírusvédelem több mint 100.000 vírusminta alapján vegyes módszerekkel, többek között mintaellenőrzéssel és heurisztikával.
• Spamszűrés a spamgyanús üzenetek blokkolására, karanténba zárására és jelentéskészítésre a kiválasztott szabályok, minták és határértékek alapján.
• Tartalomszűrés a nem kívánt weblapok elérhetőségének letiltására hozzáférési házirendek alapján, melyek testreszabhatók az egyes felhasználókhoz és csoportokhoz.

A Security Manager a Novell Nsure személyazonosság- és hozzáféréskezelési megoldáscsalád részeként átfogó határvédelmi terméket kínál a Linux ügyfelek részére, amely könnyedén konfigurálható és felügyelhető. A Novell és az Astaro együtt dolgozzák ki a termék jövőbeli verzióinak ütemtervét.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés