Connect with us

technokrata

Microsoft Business Solutions: dinamikus növekedés a magyar piacon

Dotkom

Microsoft Business Solutions: dinamikus növekedés a magyar piacon

A hazai indulás óta eltelt két és fél év alatt a Microsoft Business Solutions a magyar kis- és középvállalatok legnagyobb ERP szállítójává vált.

A Microsoft Business Solutions március 6-9. között, San Diegoban tartotta meg éves rendezvényét, a Convergence 2005 konferenciát. Az esemény keretében a vállalat ismertette üzleti alkalmazásokkal kapcsolatos stratégiáját és részletezte a technológiai fejlődés várható irányvonalait. A konferencia nyitóelőadását Doug Burgum, a Microsoft Business Solutions elnökhelyettese tartotta, a záró előadást pedig Bill Gates, a Microsoft elnöke és vezető szoftverfejlesztője mondta el. Gates beszédében az üzleti alkalmazások fontosságáról és az üzleti életben betöltött nélkülözhetetlen szerepéről beszélt, kihangsúlyozva, hogy ezen szerep a jövőben várhatóan még tovább fog erősödni.

Doug Burgum nyitóbeszédében hangsúlyozta, hogy a Microsoft igyekszik olyan megoldásokat fejleszteni, amelyek teljes körűen kielégítik az ügyfelek speciális üzleti igényeit. Az üzletág célja, hogy a folyamatok optimalizálásával felhasználóbarát és elérhető árú Microsoft termékeket hozzon létre, amelyek segítik a vállalatokat hosszú távú terveik megvalósításában.

Dinamikus növekedés Magyarországon is
A Microsoft hazánkban, a változó üzleti igényekre reagálva, 2002-ben indította útjára a Microsoft Business Solutions üzletágát, mely integrált, teljes körű üzleti alkalmazásokat és szolgáltatásokat nyújt a kis-, közepes és nagyvállalatok részére. A Microsoft Business Solutions a Microsoft Axapta és a Microsoft Navision termékekkel, valamint a tavaly bevezetett Microsoft CRM-mel van jelen a hazai piacon. A Microsoft Axapta és Microsoft Navision vállalatirányítási szoftverek a kapcsolódó megoldásokkal együtt hatékonyan támogatják a szervezeteket az ügyvitel automatizálásában, a nyereségesebb működésben és növekedésük felgyorsításában.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle