Connect with us

technokrata

100 ezer érdeklődő az idei GVOP pályázatok iránt a GKM honlapján

Dotkom

100 ezer érdeklődő az idei GVOP pályázatok iránt a GKM honlapján

A GVOP keretén belül 2005. február 15-én összesen 16 pályázat került kiírásra 45,5 milliárd forint teljes keretösszeggel.

Három hét alatt 100 ezren keresték fel a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium honlapját, hogy megnézzék és letöltsék a 2005. február 15-én meghirdetett, és aznap 14 órától ott megtalálható idei GVOP pályázatokat.

A GVOP keretén belül 2005. február 15-én összesen 16 pályázat került kiírásra 45,5 milliárd forint teljes keretösszeggel. A tapasztalatokat, igényeket felmérve a feltételeket érintő jelentős egyszerűsítések, pályázóbarát változások történtek. A pályázatok befogadása 2005. március 1-jén kezdődik, a pályázatok többségénél a benyújtási határidő 2005. december 31. A pályázati dokumentációk a GKM, valamint a közreműködő szervezetek honlapjáról érhetők el.

A Gazdasági Versenyképesség Operatív Program (GVOP) a termelőszektor modernizációját, valamint a fejlett gazdasági szolgáltató környezet kialakítását tűzi ki célul. Az Operatív Program alapelgondolása a megindult gazdasági növekedés bázisának – ágazatok, szektorok és régiók szerinti – kiszélesítése, elmélyítése, a gazdaság magas, az Európai Unió átlagát meghaladó növekedési ütemének fenntartása, a versenyképesség előmozdítása, a termelékenység növelése, ezzel az ország és az EU gazdasági fejlettsége közötti fokozatos konvergencia biztosítása. A pályázatok a következő területek fejlesztését szolgálják: beruházás-ösztönzés, kis- és középvállalkozások, kutatás-fejlesztés és innováció, információs társadalom és gazdaságfejlesztés.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle