Connect with us

technokrata

Logitech a CeBIT 2005-ön

Dotkom

Logitech a CeBIT 2005-ön

A Logitech ismertette növekedési stratégiáját a mobilitás, a digitális nappaliszoba, az internetes kommunikáció és a vezeték nélküli perifériák területén.

A Logitech vállalat vezérigazgatója – Guerrino De Luca – a CeBIT-en kijelölte a cég növekedési stratégiájának négy fő irányát: a mobilitás, a “digitális nappali”, az internetes kommunikáció és a vezeték nélküli perifériák területét, valamint az MSN-nel való kibővített együttműködésről is beszélt.

A mobilitás kategóriában a Logitech a hordozható szórakoztató platformokhoz készült perifériák irányába fog terjeszkedni. A cég már bemutatta a várva-várt Sony PSP játékgéphez gyártott első termékeit, valamint az Apple iPodhoz és más MP3 lejátszókhoz készült termékcsaládjának első tagját is. A Logitech elsődleges célja, hogy ezeket a népszerű mobil-szórakoztató platformokat olyan kiváló minőségű és stílusos perifériákkal egészítse ki, amik megkönnyítik és élvezetesebbé teszik azok használatát.

A “digitális nappali” program részeként a Logitech már korábban megjelent a piacon játékkonzolokhoz készült termékeivel és csúcskategóriás multimédiás hangszóróival. Repertoárját nemrégiben olyan fejlett távirányítókkal egészítette ki, melyekkel a komplex szórakoztató elektronikai eszközök is könnyűszerrel vezérelhetők. A CeBIT-en a Logitech bemutatta legújabb, európai piacra szánt Harmony távirányítóját is.

Mr. De Luca azt is bejelentette, hogy a Logitech kibővítette együttműködését az MSN-nel, így a két cég mostantól együtt dolgozik egy olyan minőségi, integrált audió-videó szolgáltatás kifejlesztésén, mellyel az emberek az Interneten keresztül láthatják barátaikat, és beszélhetnek is velük. Az új, ingyenes szolgáltatást tavaszi megjelenésekor az MSN Messenger 7.0 vásárlói élvezhetik majd Európa számos országában. Magyarországon ez a szolgáltatás sajnos egyenlőre még nem áll a felhasználók rendelkezésére. A cég ezeken kívül bemutatta még internetes kommunikációhoz készült új webkameráit és headsetjeit is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle