Connect with us

technokrata

A Fujitsu Siemens legfrissebb mobil termékei

Dotkom

A Fujitsu Siemens legfrissebb mobil termékei

A forgalmazó a Cebit alkalmából bemutatta legújabb noteszgépeit és tábla PC-jét.

A Celsius H230 a teljes körűen felszerelt munkaállomások teljesítményével ötvözi a fejlett noteszgépek jellemzőit. A mobil grafikus megoldások legújabb generációját képviselő, PCI Express alapú, 256 MB-os ATI Mobility FireGL V5000 grafikus teljesítménye révén a professzionális munkaállomás-felhasználók a világ bármely pontján gond nélkül futtathatják háromdimenziós alkalmazásaikat. A Celsius H230 munkaállomás számos vezető szoftverszállító tanúsításával rendelkezik.

A Lifebook E8020 ugyanúgy, mint a vállalat Cebiten kiállított valamennyi Lifebook sorozatú noteszgépe, a 915GM/PM lapkakészlettel működik. A professzionális Amilo PRO sorozathoz tartozó, új Amilo Pro V8010 vállalati noteszgép a legújabb Intel 915GM lapkakészlet-technológiát alkalmazza. A 15,1 colos képátlójú kijelzővel ellátott Amilo Pro V8010 modell a teljes körűen felszerelt noteszgépek iránti keresletre reagál.

A Stylistic ST5022 táblagép ujjlenyomat-érzékelője, valamint kül és beltéren egyaránt jól látható kijelzője mindenütt kényelmes munkavégzést biztosít. Korábban is lehetett kül- illetve beltéri használatra optimalizált tablet PC-ket kapni, de nem egy rendszerben. A könnyű, vékony, ezzel együtt masszív gép ragyogó kijelzőjével egy helyben állva és mozgás közben, a négy fal között és a szabadban is jól lehet dolgozni. A rugalmas együttműködés érdekében a táblagép a WLAN, az IrDA és a Bluetooth csatlakozásokat is támogatja.

A Pocket LOOX 718 felhasználói egyszerűen kezelhetik személyes adataikat, és bármikor hozzáférhetnek üzleti alkalmazásaikhoz. A Pocket LOOX 720 rendszer 640×480 pixeles felbontású VGA képernyője kristálytiszta képet ad, és a fekvő elrendezést is támogatja. A termék gazdája ily módon számos, korábban noteszgépet vagy PC-t igénylő standard alkalmazást is futtathat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák