Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone Magyarország Alapítvány: 23,5 millió forintos támogatás

Dotkom

Vodafone Magyarország Alapítvány: 23,5 millió forintos támogatás

A Vodafone Alapítvány segítségével új székhelyet kapott a győri Gézengúz Alapítvány.

A Vodafone Magyarország Alapítvány bejelentette, befejeződött a Gézengúz Alapítvány győri székhelyének felújítása. A helyi önkormányzat által 10 évre igen kedvező feltételek mellett bérbe adott Liget utcai volt rendelőintézetbe beköltözhet a születési sérült gyerekekkel foglalkozó Gézengúz Alapítvány.

Nigel Thorpe, a Vodafone Magyarország Alapítvány Kuratóriumának elnöke elmondta, hogy a Vodafone Alapítvány mintegy 23,5 millió forinttal támogatta az épület felújítási munkálatait.

A Vodafone Magyarország Alapítványt 2003-ban a Vodafone Magyarország hozta létre, azzal a szándékkal, hogy a vállalat szociálisan felelős szerepet töltsön be Magyarországon. A Vodafone Magyarország Alapítvány egyik legnemesebb feladatának tekinti a sérült és beteg gyermekek, családok támogatását. Ezért is döntött úgy, hogy támogatja a Gézengúz Alapítvány győri fejlesztési tervét.

A Gézengúz Alapítvány 1990-ben Budapesten jött létre azzal a céllal, hogy a korai, összetett habilitációs és rehabilitációs tevékenységével segítse a születési károsult gyermekeket és családjukat. A Gézengúz Alapítvány Győrben, a régióban egyedülálló módon, 12 év alatt több mint 1.000 gyermek számára nyújtott segítséget és terápiás kezeléseket.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés