Connect with us

technokrata

Check Point Software: élen a The Tolly Group tesztjeiben

Dotkom

Check Point Software: élen a The Tolly Group tesztjeiben

A The Tolly Group legújabb, független tesztjei alapján a Check Point biztosítja a legszélesebb körű lefedettséget, illetve a legalacsonyabb TCO-költséget a ma elterjedt összetett biztonságot igénylő környezetben.

„A mai, alkalmazásokra irányuló dinamikus támadások mellett a felhasználók igénylik az átfogó biztonsági megoldásokat, amelyek virtuális privát hálózatot, tűzfalat és behatolásvédelmet nyújtanak a hálózatot érhető különböző támadások ellen, mint például a „Denial of Service”, a szerverekhez, illetve kliensekre való jogtalan belépés, vagy a felhasználói azonosítójának, jelszavának ellopása.” – mondta Kevin Tolly, a The Tolly Group elnök-vezérigazgatója. A Check Point VPN-1 Next Generation (NG) sorozata, a határvédelmi biztonsági átjáró 100 százalékos védelmet nyújt a tesztelt, gyakori alkalmazás-szintű támadások ellen.

A Check Point, a Cisco, illetve a Juniper biztonsági megoldásai 17 szigorú teszten estek át, amely egy sor alkalmazás-szintű feladatot foglaltak magukban, többek között az SSL, SQL vagy a HTTP-alapú potenciális gyenge pontok ellen. A tesztek bemutatták, hogy míg a Cisco vagy a Juniper megoldásai válasz-alapúak – amely azt jelenti, hogy előre definiált aláírásokra támaszkodnak a támadások leküzdésében -, a Check Point terméke proaktív, védelmet nyújt a hálózatnak a támadások ellen, mielőtt azok megtörténnének. A The Tolly Group tesztjei megmutatták, hogy a Check Point vezet a következő területeken: In-Depth Security Protection, alkalmazás-szintű védelem, átfogó biztonság, alacsony TCO.

„A Cisco és a Juniper konkurens megoldásainak a tesztelés során több mint egy termékre volt szükségük azonos szintű határvédelemhez, amely megnöveli a költségeket, illetve felerősíti a kezelési nehézségeket a felhasználók számára.” – mondta Carol Stone, a Check Point Software Technologies marketingért felelős alelnöke – „A Check Point VPN-1 NG Series határvédelmi biztonsági átjárója a felhasználók számára a legalacsonyabb TCO-arányt biztosítja – kizárólag egy megoldásra kell pénzt áldozniuk, és megkapják mindazt a biztonságot, illetve kezelési képességeket, amelyre szükségük van.”

The Tolly Group
A The Tolly Group egy független tesztelési és stratégiai tanácsadó szervezet, mely központja a floridai Boca Ratonban található. A vállalat célja, hogy a vendorok és végfelhasználók számára megbízható és elfogulatlan információkat nyújtson. Emellett a The Tolly Group világszerte elismert a vezető technológiák elemzésében szerzett szakértelméről.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle