Connect with us

technokrata

Cisco IP kommunikációs megoldás a Merrill Lynch-nél

Dotkom

Cisco IP kommunikációs megoldás a Merrill Lynch-nél

A Cisco IP kommunikációs megoldása támogatja a Merrill Lynch 14.000 pénzügyi tanácsadójának munkáját.

A Cisco Systems és a Merrill Lynch között nemrégiben létrejött megállapodás értelmében a Merril Lynch az Egyesült Államokban működő 600 irodáját a Cisco IP kommunikációs rendszerével kapcsolja össze. Az IP-telefóniás hardvert és átfogó hálózatbiztonsági architektúrát tartalmazó megoldás végponttól végpontig a Cisco kapcsolási és útválasztási infrastruktúrájára épül. A megoldást a szolgáltatások széles köre – többek között a Cisco Remote Operations Services és a Cisco Advanced Services – fogja támogatni. A rendszer bevezetésére 2005 második félévében kerül sor.

„A Merrill Lynch pénzügyi tanácsadói a Cisco rendszerének segítségével fogják tájékoztatni és kiszolgálni ügyfeleiket. Ez a stratégiai fontosságú beruházás hatékonyabb munkát és költségmegtakarítást tesz lehetővé a vállalat számára.” – fejtette ki Charles Giancarlo, a Cisco elnökhelyettese és technológiai igazgatója.

„A Cisco IP telefóniás megoldása annak a stratégiánknak a része, amelynek értelmében a kategóriájukban legjobb technológiákkal szereljük fel irodáinkat.” – jelentette ki John Killeen, a Merrill Lynch nemzetközi magánügyfelekkel foglalkozó üzletágának (Global Private Client Group) technológiai igazgatója. „A telefon és a munkaállomás integrálása jelentősen növelni fogja pénzügyi tanácsadóink és munkájának hatékonyságát.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle