Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az EDS és a Towers Perrin létrehozta új vegyes vállalatát, az ExcellerateHRO SM-t

Dotkom

Az EDS és a Towers Perrin létrehozta új vegyes vállalatát, az ExcellerateHRO SM-t

Az ExcellerateHRO SM ötvözi az EDS technológiai és üzleti folyamatok biztosítása terén szerzett tapasztalatát a Towers Perrin HR szakértelmével.

Az EDS és a Towers Perrin bejelentette új közös vállalatának létrejöttét, az ExcellerateHRO SM-t. Az új vállalat széleskörű HR outsourcing szolgáltatásokat nyújt. 2005. január 18-án, az EDS és a Towers Perrin már bejelentette szándékát az új vállalat létrehozására, a tranzakció március elsejével zárult le.

Az új vállalat – az ExcellerateHRO – ötvözi a Towers Perrin nyugdíj, egészségügyi és társadalombiztosítási szolgáltatásokat nyújtó adminisztrációs ágazati tevékenységét az EDS meglévő bérszámfejtésen alapuló HR outsourcing tevékenységével annak érdekében, hogy világszerte széleskörű HR outsourcing portfoliót biztosítson.

Az ExcellerateHRO-t az alapítók a gyorsan növekvő HR outscourcing terület meghatározó szereplőjeként pozícionálják, 600 millió dolláros éves árbevétellel. Összességében az ExcellerateHRO mintegy 400 ügyfél (USA, Kanada, Európa, Közép- és Dél-Amerika) több mint 33 millió aktív és nyugdíjas alkalmazottját szolgálja majd ki.

„Mától kezdve ügyfeleink és a világban működő cégek emberi erőforrás problémáik megoldásában a mi egyedülálló képességeinkre támaszkodhatnak, így erőforrásaikkal fő üzleti tevékenységeikre koncentrálhatnak.” – mondta Steve Bohannon, az ExcellerateHRO újonnan kinevezett elnök, vezérigazgatója. „Ez az új vállalat egyesíti az EDS globális technológiai képességeit a Towers Perrin humán erőforrás területen elért kimagasló szakértelmével.”

„Az EDS globális hatókörével, technológiai szakértelmével és hírnevével, valamint a Towers Perrin magas szintű humán erőforrás tanácsadói szakértelmével együtt az új vállalat a HR outsourcing szolgáltatások területén egyedülálló pozícióra tehet szert.” – mondta Bob Hogan, a Towers Perrin ügyvezető igazgatója.

Az ExcellerateHRO portfoliója a HR outsorucing megoldások széles körét öleli fel, mint adminisztrációs szolgáltatások, bérszámfejtés, kompenzációs adminisztráció, munkaerő adminisztráció és áttelepítés, munkaerő-toborzás és munkaerő fejlesztés.

A Towers Perrin biztosítja az ExcellerateHRO ügyfelei számára a HR tanácsadói szolgáltatásokat, erősítve ez által a kihelyezett megoldások érték- és költséghatékonyságát. A szakértelem ilyen ötvözése olyan integrált megoldást ajánl az ügyfeleknek, amely a teljes HR spektrum lefedésével találkozik az ügyfelek igényeivel.

Az ExcellerateHRO által nyújtott HR szolgáltatások mellett az EDS üzleti folyamat outsourcing részlege további pénzügyi, számviteli és beszerzési szolgáltatásokkal látja el az ügyfeleket. A globális ügyfelek nagy részére az ExcellerateHRO felhasználja az EDS ügyfélkapcsolat menedzsment, kormányzati egészségügyi és pénzügyi szolgáltatások területén megszerzett tapasztalatait és szakértelmét.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés