Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fujitsu Siemens Computers: stabil növekedési pályán

Dotkom

Fujitsu Siemens Computers: stabil növekedési pályán

A vállalat Magyarországon legjelentősebb mértékben a noteszgépek forgalmát növelte.

A Fujitsu Siemens Computers Kft. tavaly még mindig kétszer gyorsabb ütemben növekedett, mint a hazai számítástechnikai piac, eladási eredményei a PC piacon átlagosan mintegy 43 százalékkal jobbak az előző évihez képest. Ezzel a dinamikával a számítástechnikai eszközök eladásainak tekintetében mindent egybevetve tovább erősítette a hazai piacon elért második pozícióját. A Fujitsu Siemens Computers Kft. minden termékcsoportban fokozta értékesítését. Legdinamikusabban a mobil eszközök forgalma növekedett, a cég ezen a területen 99 százalékkal több eladást realizált, mint egy évvel korábban.

A Fujitsu Siemens Computers Kft. 2004-ben tovább erősítette pozícióját a hazai piacon: az egyik leggyorsabban növekvő vállalatként, valamennyi termékszegmens eredményeit figyelembe véve, összesen 8,8%-os piaci részesedéssel zárta az évet. A Fujitsu Siemens Computers Kft. eladásainak növekedési üteme 2004-ben több mint 20%-kal haladta meg a piac átlagos növekedését, és ezzel megerősítette a piacon a 2003-ban elért második pozícióját.

A vállalat Magyarországon legjelentősebb mértékben a noteszgépek forgalmát növelte, hiszen az elmúlt év utolsó negyedévében 138%-kal, az év egészét tekintve pedig 98 százalékkal többet értékesített, mint egy évvel korábban. Ezzel az eredménnyel a Fujitsu Siemens Computers ebben a termékszegmensben az év utolsó negyedévében piacvezető pozíciót szerzett.

Poros Gábor, a Fujitsu Siemens Computers Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a vállalat az elmúlt naptári évben a 2003-as évhez képest közel 30%-os árbevétel-növekedést realizált, így a cég március végén záruló pénzügyi évének várható eredményei is biztatóak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés