Connect with us

technokrata

Fujitsu Siemens Computers: stabil növekedési pályán

Dotkom

Fujitsu Siemens Computers: stabil növekedési pályán

A vállalat Magyarországon legjelentősebb mértékben a noteszgépek forgalmát növelte.

A Fujitsu Siemens Computers Kft. tavaly még mindig kétszer gyorsabb ütemben növekedett, mint a hazai számítástechnikai piac, eladási eredményei a PC piacon átlagosan mintegy 43 százalékkal jobbak az előző évihez képest. Ezzel a dinamikával a számítástechnikai eszközök eladásainak tekintetében mindent egybevetve tovább erősítette a hazai piacon elért második pozícióját. A Fujitsu Siemens Computers Kft. minden termékcsoportban fokozta értékesítését. Legdinamikusabban a mobil eszközök forgalma növekedett, a cég ezen a területen 99 százalékkal több eladást realizált, mint egy évvel korábban.

A Fujitsu Siemens Computers Kft. 2004-ben tovább erősítette pozícióját a hazai piacon: az egyik leggyorsabban növekvő vállalatként, valamennyi termékszegmens eredményeit figyelembe véve, összesen 8,8%-os piaci részesedéssel zárta az évet. A Fujitsu Siemens Computers Kft. eladásainak növekedési üteme 2004-ben több mint 20%-kal haladta meg a piac átlagos növekedését, és ezzel megerősítette a piacon a 2003-ban elért második pozícióját.

A vállalat Magyarországon legjelentősebb mértékben a noteszgépek forgalmát növelte, hiszen az elmúlt év utolsó negyedévében 138%-kal, az év egészét tekintve pedig 98 százalékkal többet értékesített, mint egy évvel korábban. Ezzel az eredménnyel a Fujitsu Siemens Computers ebben a termékszegmensben az év utolsó negyedévében piacvezető pozíciót szerzett.

Poros Gábor, a Fujitsu Siemens Computers Kft. ügyvezető igazgatója elmondta, hogy a vállalat az elmúlt naptári évben a 2003-as évhez képest közel 30%-os árbevétel-növekedést realizált, így a cég március végén záruló pénzügyi évének várható eredményei is biztatóak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák