Connect with us

technokrata

38 százalékkal növelte forgalmát a VirusBuster Kft. 2004-ben

Dotkom

38 százalékkal növelte forgalmát a VirusBuster Kft. 2004-ben

A VirusBuster stratégiájának megfelelően továbbra is fejlesztésekbe fekteti nyereségét.

520 millió Forintos forgalmat könyvelhetett el a VirusBuster Kft. 2004-ben, szemben a 2003-ban elért 376 millió forinttal. A forgalom jelentős növekedésével együtt a cég adózott eredménye is emelkedett, az elmúlt évben ez háromszorosára nőtt az előző évhez képest. A VirusBuster stratégiájának megfelelően továbbra is fejlesztésekbe fekteti nyereségét, hogy megőrizze versenyképességét az IT biztonságtechnikai piacon, ennek megfelelően 2004 ősze óta folyamatosan adja ki termékeinek új verzióit.

Sikereit a VirusBuster Kft. nem csak megoldásainak, hanem hagyományosan kiváló és elismert gyártói szolgáltatásának köszönheti, hiszen napjainkban a vevők már nem csak egy terméket keresnek, hanem komplett szolgáltatásokat, a rendszerfelméréstől, konzultáción át az oktatásig.

A VirusBuster Kft. megalakulása óta keresi az innovatív technológiákat, és lép partnerségre ezek fejlesztőivel. 2004-ben a spamszűrő megoldások kerültek a középpontba, és ennek jegyében kötött a cég újabb stratégiai partnerséget, így egyedülálló technológiájú spam szűrővel tudott a piacra lépni. A Commtouch RPDTM technológiájával működő VirusBuster MailShield for SMTP ESP (Extended Spam Protection) mind Magyarországon, mind pedig külföldön keresett megoldás lett a tavalyi év utolsó negyedévében. 2005 elején pedig már megjelent a VirusBuster for Sendmail Milter ESP, amely a Sendmail levelező szerverek vírus- és spam védelmét látja el.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle