Connect with us

technokrata

Terjeszkedik a GTS Közép-Európában

Dotkom

Terjeszkedik a GTS Közép-Európában

Az Aliatel és a GTS fúziója jelentősen megerősíti a GTS CE pozícióját.

A GTS Közép-Európa (GTS CE) bejelentette, hogy leányvállalata, a GTS Czech szerződést kötött az Aliatel Czech megvásárlására, beleértve annak 100%-os leányvállalatát, az Aliatel Slovakia-t is. A tranzakció megvalósításához, melynek lezárása 2005 elején várható, szükség van a cseh és szlovák versenyhatóságok engedélyére.

Az Aliatel és a GTS fúziója jelentősen megerősíti a GTS CE pozícióját mind a csehországi, mind a közép-európai piacon. Az Aliatel beszámolója szerint a vállalat teljes 2003. évi konszolidált bevétele mintegy 80 millió euró volt. Az Aliatelt is beszámítva a megnövekedett GTS CE 220 millió euró feletti éves bevételre számít.

„Ez az akvizíció mind a GTS Czech, mind a GTS CE fejlesztésének fontos állomása. Az Aliatellel a távközlési iparág vezető szakemberei közé tartozó munkatársak kerülnek át a GTS-hez, és a GTS kiemelt vevőkörrel és szélesebb termékpalettával lesz gazdagabb. Ezek a versenyelőnyök lehetővé teszik számunkra helyi, regionális és nemzetközi ügyfeleink igényeinek még jobb kiszolgálását.” – mondta Milan Rusnak, a GTS Czech ügyvezető igazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle