Connect with us

Hirdetés

technokrata

Piacon a Revolution Iroda++ 6.15-ös verziója

Dotkom

Piacon a Revolution Iroda++ 6.15-ös verziója

Két új modullal és számos új funkcióval bővült az ügyviteli rendszer.

A Revolution Software a közelmúltban bemutatta az Iroda++ integrált ügyviteli rendszer 6.15 verziószámú új változatát. A szoftver két új modult és számos olyan újdonságot tartalmaz, amelyek megkönnyítik a felhasználók munkáját, és hatékonyabbá teszik az ügyviteli folyamatok kezelését. A fejlesztés során a vállalat a felhasználóktól kapott visszajelzéseket, javaslatokat vette figyelembe, amelyeket kiegészített az általa fontosnak tartott újdonságokkal.

A Revolution Iroda++ moduláris, integrált ügyviteli rendszere kategóriájában a magyar piac három legnépszerűbb szoftvere közé tartozik: 10 éves története során több mint 500 magyarországi kis- és középvállalat döntött bevezetése mellett. A Revolution folyamatosan továbbfejleszti a rendszert, amelynek új verzióit minden szoftverkövetési szerződéssel rendelkező ügyfele megkapja – természetesen a megvásárolt modulszerkezet szerint. Az évente rendszerint két alkalommal megjelenő – egyrészt a törvényváltozásokat követő, másrészt új funkciókat, modulokat tartalmazó – frissítések hasznosságát jelzi, hogy az Iroda++ vásárlóinak közel 50%-a ma is aktív, követési szerződéssel rendelkező ügyfél.

A 6.15 verzió legfontosabb új komponense a piacon egyedülálló egyeztető-ellenőrző modul, amellyel egy helyről, könnyedén ellenőrizhető a rendszer különböző moduljaiban található adatok egyezősége. Ez meggyorsítja és leegyszerűsíti azoknak a sok „fejfájást” és időveszteséget okozó problémáknak a megoldását, mint például a Főkönyv és a Pénzügy, vagy a Kereskedelem és a Pénzügy modulok eltérése, így segíti a kontrolling és könyvelési munkatársak számára a pénzügyi zárások gyorsabb, gördülékenyebb lebonyolítását. A modul a különböző ellenőrzéseket egységes folyamatba foglalja, így az összegyűjtött listák és az ajánlott metodika segítségével szisztematikusan ellenőrizhetők és kiszűrhetők az eltérések leggyakoribb okai (a tételek feladásának és feldolgozásának összevetése, tételek törlése, utólagos manuális módosítások, stb.). A modul új Iroda++ ügyfelek részére választható modulként kerül forgalomba, szoftverkövetéssel rendelkező meglévő ügyfelei részére azonban a frissítés részeként, ingyenesen biztosítja a Revolution.

Az általános fejlesztések körébe tartozik a többszintű partner-csoportosítás bevezetése, amellyel hasonlóan a cikkekhez, a partnerek fő- és alcsoportokra bonthatók. Ennek eredményeképp részletesebb lehetőség nyílik különféle statisztikák, lekérdezések végrehajtására.

A Kereskedelem főmodulba új fejlesztésű modulként került be a sarzs-kezelés, amelyet általában csak a jóval komplexebb ERP rendszerek tartalmaznak. A sarzs-kezelés annyiban hasonlít a gyári számok kezeléséhez, hogy a rendszer a sarzsos cikkeket is egyedileg tartja nyilván, hozzájuk gyártási, lejárati és bekerülési dátum rögzíthető. Ennek felhasználására legjobb példa az élelmiszeripar vagy élelmiszer-kereskedelem, ahol nélkülözhetetlen a raktárban vagy üzletben található élelmiszerek lejárati dátumának nyilvántartása. A sarzs almodul licenchez kötött, tehát csak az veheti használatba, aki a licencet megvásárolja.

A Kereskedelem főmodul számos egyéb újdonságot is tartalmaz, ezek közé tartozik például a Bizonylat-nyomtatási betekintő ablak, amellyel a számla még a rögzítés előtt megtekinthető, így a megszokott formátumot látva a számlázást végző dolgozók könnyebben észrevehetik az esetleges hibákat. Ez azért jelent segítséget, mert rögzítés után az adott bizonylatot már nem lehet javítani, csak stornózással, helyesbítő számla kiállításával korrigálható a hiba.

A Főkönyvi kettős könyvvitel modulban a Módosítási jegyzőkönyv funkció segítségével egy főkönyvi tétel utólagos, kézi módosításakor a rendszer naplózza a változtatást, és felvehető a változtatás okára vonatkozó megjegyzés is. Ezzel a lehetőséggel a könyvelés megbízhatóbbá, követhetőbbé válik, és könnyen feltárható a módosításból eredő eltérés a Kettős könyvvitel és a valamelyik másik modul között, valamint elvégezhető a javítás az eredeti modulban is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés