Connect with us

technokrata

GVOP: az információs társadalom- és gazdaságfejlesztés újabb nyertesei

Dotkom

GVOP: az információs társadalom- és gazdaságfejlesztés újabb nyertesei

Újabb nyertesek a GVOP információs társadalom- és gazdaságfejlesztés prioritásán.

A GVOP-2004-4.2.1. (Üzleti tartalomfejlesztés támogatása kis- és középvállalkozások számára) pályázat keretében a Gazdasági Versenyképesség Operatív Program Irányító Hatóság vezetőjének döntése szerint újabb pályázó nyert el az Európai Unió társfinanszírozásával megvalósuló támogatást. A nyertes támogatásának összege 10.000.000 forint, melyet a Typotex Elektronikus Kiadó Kft. Web Antológia létrehozására költ.

Ezen a pályázaton december 8-án hirdettek először nyertest, akkor négy pályázó részesült összesen 536.625.000 forint támogatásban.

A pályázatok benyújtásának határideje ebben az évben 2004. december 31., a 2004-2006 között rendelkezésre álló keret 2,35 milliárd forint.

A GVOP-2004-4.4.1. (Szélessávú Internet-infrastruktúra kiépítésének és a szolgáltatás beindításának támogatása Magyarország üzletileg kevésbé vonzó településein) pályázat keretében a Gazdasági Versenyképesség Operatív Program Irányító Hatóság vezetőjének döntése szerint egy pályázó nyert el az Európai Unió társfinanszírozásával megvalósuló támogatást. Ezen a pályázaton eddig még nem hirdettek nyertest. A támogatás összege 76.000.000 forint, melyet Ács, Bábolna, Nagyigmánd és Kisigmánd községek nyertek szélessávú Internet-infrastruktúra kiépítése és hozzáférés szolgáltatással való ellátásának beindításához.

A pályázatok benyújtásának határideje ebben az évben 2004. december 31., a 2004-2006 között rendelkezésre álló keret 6,29 milliárd forint.

A források felhasználásával újabb jelentős projektek valósulnak meg, eredményesen hozzájárulva ezzel is a GVOP fő céljának, Magyarország versenyképességének fejlesztéséhez.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Face-en

Tesztek