Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Pannon GSM karácsonya: életmentő eszközök ajándékba

Dotkom

A Pannon GSM karácsonya: életmentő eszközök ajándékba

A szokásokon átlépő, karitatív ajándékkal köszönti a Karácsonyt a Pannon GSM. A mobiltársaság 25 millió forint értékű életmentő eszközparkkal segíti a gyermekgyógyászatot.

Nem ajándéktárgyakkal, hanem rendkívüli segélyakcióval köszönti a Karácsonyt a Pannon GSM. A cég az idén arról tájékoztatja partnereit, hogy a számukra adandó különféle ajándékok árán egy arra rászoruló egészségügyi intézménynek nyújt segítséget.

A Szegedi Orvostudományi Egyetem Gyermekgyógyászati Klinikájának támogatására szervezett SZOTE Gyermekgyógyászat Oktatása, Kutatása Alapítvány a Pannon GSM huszonötmillió forintos pénzadományából vásárolt a gyermek intenzív osztályra életmentő gépeket, berendezéseket.

„Ha érdekel bennünket, hogy mitől elégedettek az emberek, akkor a gondjaikkal, az elégedetlenségükkel is foglalkoznunk kell. Tudjuk, hogy milyen gondok feszítik a magyar egészségügyet, azon belül is gyermekgyógyászatot. Az ajándékunk enyhíti e gondokat.” – fogalmazott Ove Fredheim, a Pannon GSM vezérigazgatója, amikor dr Túri Sándorral, a szegedi Gyermekgyógyászati Klinika igazgatójával együtt üzembe helyezte az új berendezéseket.

„A Pannon GSM számára működésének immár évtizedes története során mindig rendkívül fontos volt a társadalmi szerepvállalás, a törekvés, hogy kifejezzük üzleti tevékenységünkön túli társadalmi felelősségünket, legyen szó a kultúra, a tudomány vagy éppen az egészségügy támogatásáról. Ezzel az újszerű ajándékozással szeretnénk jó példát mutatni és hagyományt teremteni a hozzánk hasonló vállalatok körében, s reméljük, egyre többen döntenek majd a jövőben ilyen jellegű karácsonyi ajándékozás mellett.” – tette hozzá Somlyai Dóra, a Pannon GSM kommunikációs igazgatója.

„Nagyon hálásak vagyunk a Pannon GSM huszonötmillió forintos támogatásáért, hiszen ezen adomány segítségével vásárolt gépek nagyban segítik az intenzív betegellátást. Az adományból három darab lélegeztető gépet és egy terheléses EKG berendezést vásároltunk. Ebből két lélegeztető gépet a koraszülöttek intenzív osztályára, egyet pedig a szív és agyműtött gyermekek intenzív ápolását ellátó Gyermek Intenzív Osztályra helyeztünk el. A terheléses EKG berendezést a Klinika fekvő-és járóbeteg ellátása egyaránt hasznosítani fogja a jövőben.” – köszönte meg a támogatást a gépek átadásakor dr. Túri Sándor, a SZOTE Gyermekgyógyászati Klinika igazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés