Connect with us

technokrata

Kaspersky Anti-Hacker 1.7

Dotkom

Kaspersky Anti-Hacker 1.7

A Kaspersky Labs személyi tűzfalának új verziója számos frissítést, fejlesztést tartalmaz a korábbi kiadásokhoz képest.

A Kaspersky Anti-Hacker egy személyi tűzfal, amely a Windows rendszert futtató számítógépeket védi a jogosulatlan hozzáféréstől, a hackerek támadásaitól. A tűzfal figyelemmel kíséri a teljes hálózati kommunikációt, ellenőrzi az alkalmazások által végrehajtott műveleteket és szűri a bejövő és kimenő adatcsomagokat, így a bizalmas adatok mindig biztonságban vannak.

Az új verzió is rendelkezik a Kaspersky Anti-Hacker 1.5 népszerű funkcióival, így az ergonomikus felhasználói felülettel, amely könnyű használhatóságot biztosít, különösen a kezdő felhasználók számára. A program telepítése egyszerű: egy 5 pontos skála segítségével a felhasználók könnyen beállíthatják védelmüket. A Kaspersky Anti-Hacker rejtett üzemmódban is működik. Ebben az esetben a helyi számítógép megtagad minden kívülről érkező kérést, így a felhasználó biztonságban böngészhet az interneten.

Az új funkciók között szerepel az SP 2 támogatása is a Windows XP felhasználók számára. A Kaspersky Labs fejlesztői elemezték a felhasználói visszajelzéseket, és azoknak megfelelően módosították a terméket, valamint eltávolították a felhasználók által feleslegesnek tartott funkciókat.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák