Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kaspersky Anti-Hacker 1.7

Dotkom

Kaspersky Anti-Hacker 1.7

A Kaspersky Labs személyi tűzfalának új verziója számos frissítést, fejlesztést tartalmaz a korábbi kiadásokhoz képest.

A Kaspersky Anti-Hacker egy személyi tűzfal, amely a Windows rendszert futtató számítógépeket védi a jogosulatlan hozzáféréstől, a hackerek támadásaitól. A tűzfal figyelemmel kíséri a teljes hálózati kommunikációt, ellenőrzi az alkalmazások által végrehajtott műveleteket és szűri a bejövő és kimenő adatcsomagokat, így a bizalmas adatok mindig biztonságban vannak.

Az új verzió is rendelkezik a Kaspersky Anti-Hacker 1.5 népszerű funkcióival, így az ergonomikus felhasználói felülettel, amely könnyű használhatóságot biztosít, különösen a kezdő felhasználók számára. A program telepítése egyszerű: egy 5 pontos skála segítségével a felhasználók könnyen beállíthatják védelmüket. A Kaspersky Anti-Hacker rejtett üzemmódban is működik. Ebben az esetben a helyi számítógép megtagad minden kívülről érkező kérést, így a felhasználó biztonságban böngészhet az interneten.

Az új funkciók között szerepel az SP 2 támogatása is a Windows XP felhasználók számára. A Kaspersky Labs fejlesztői elemezték a felhasználói visszajelzéseket, és azoknak megfelelően módosították a terméket, valamint eltávolították a felhasználók által feleslegesnek tartott funkciókat.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés