Connect with us

Hirdetés

technokrata

F-Secure támogatás a Microsoft Network Access Protection technológiájának

Dotkom

F-Secure támogatás a Microsoft Network Access Protection technológiájának

Az F-Secure ezentúl támogatja a Microsoft Network Access Protection technológiáját.

Az F-Secure az Anti-Virus Client Security termékébe Network Access Protection technológiát támogató szolgáltatásokat épít, így a hálózati rendszergazdák könnyebben tarthatják vírusmentesen a vállalati hálózatot, mivel elkülöníthetik az elavult biztonsági beállításokkal futó gépeket. A Microsoft Network Access Protection lehetővé teszi a hálózati rendszergazdák számára a munkaállomások és laptopok biztonsági házirendjeinek betartatását és a vállalati hálózati hozzáférések szabályozását. Az F-Secure Anti-Virus Client Security a vállalati munkaállomások és laptopok komplex fenyegetések elleni védelmét célozza. A termék egyedülálló védelmet biztosít a vírusok, hackerek, hálózati férgek és a vállalat biztonsági házirendjét megsértő hálózati szoftverek ellen.

„Az F-Secure kulcsstratégiáinak egyike a proaktív védelem, melyet az iparág leggyorsabb vírusdefiníció-frissítési szolgáltatása egészít ki.” – mondta el Kimmo Alkio, az F-Secure ügyvezetője – „A Microsofthoz hasonló vállalatokkal folytatott szoros együttműködés segítségével vírusmentesen tarthatjuk közös ügyfeleink hálózatait, mivel a biztonsági állapotot a Network Access Protection alkalmazáshoz hasonló automatikus biztonsági ellenőrzésekkel figyeljük.”

A Microsoft Network Access Protection technológiája automatikusan ellenőrzi, hogy a hálózathoz csatlakozni próbáló munkaállomás vagy laptop megfelel-e a házirendeknek. Ha a kapcsolódó számítógép nem felel meg a házirend követelményeinek, akkor csak korlátozott hozzáférést kap a hálózathoz, amíg a házirend követelményeinek betartása érdekében végzett frissítések befejeződnek. Ha például egy laptop elavult vírusdefiníciós file-okkal csatlakozik az irodai hálózathoz, akkor egy korlátozott hálózatra kerül, a frissített definíciók letöltéséig. A Network Access Protection elsőként a Windows rendszerek következő verziójában, a „Longhorn” kódnevű Windows kiszolgálókban érhető el.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés