Connect with us

technokrata

Valós idejű víruskeresés az MSN Hotmail ügyfeleknek

Dotkom

Valós idejű víruskeresés az MSN Hotmail ügyfeleknek

A Trend Micro megállapodott az MSN-nel, amelynek keretében az IT-biztonsággal foglalkozó cég vírusvédelmi és vírusirtó megoldásokat biztosít az MSN Hotmail webalapú szolgáltatásának 187 millió postafiókjához.

A Microsoft web alapú e-mail szolgáltatását használó ügyfelek a biztonságosabb Internet-használat érdekében a Trend Micro keresőszolgáltatásainak automatikus védelmét fogják élvezni az e-mailhez csatolt file-ok fogadásakor és küldésekor. A Trend Micro vírusvédelmi technológiája a legújabb vírusok, trójai programok és férgek csatolt file-okban történő valós idejű keresésével segíti az MSN Hotmail szolgáltatás leveleinek védelmét.

„Az MSN arra koncentrál, hogy biztonságosabbá tegye ügyfelei internethasználatát, ezért további befektetéseket tervezünk ezen a területen. Örömmel működünk együtt a Trend Microval, aki mély vírusvédelmi ismeretivel tovább bővíti a Hotmail ügyfelek levelezésének védelmét.” – mondta Phil Holden, a Microsoft MSN kommunikációs szolgáltatásokért felelős igazgatója.

A Trend Micro más termékeket és szolgáltatásokat is ajánl a vírusok, spam, kémprogramok és más fenyegetések elleni védelmet kereső egyéni ügyfeleknek. A szélessávú, vezeték nélküli és lakossági átjárótechnológiák egyre szélesebb körű elérhetősége és bevezetése miatt a Trend Micro nemrégiben mutatta be asztali vírusvédelmi és tartalombiztonsági megoldásának továbbfejlesztett verzióját, a Trend Micro PC-cillin Internet Security 2005-öt, amely megjelenése után az internetes fenyegetések (vírusok, spam, kémprogramok, hackerek és adathalászati csalások) elleni átfogó védelméért 2004. novemberében elnyerte a CNET „Editors´ Choice” szerkesztőségi díját.

1997 óta a Trend Micro a Housecall on-line víruskereső szolgáltatással segíti az Internet-felhasználók számítógépeinek védelmét azokkal a vírusvédelmi technológiákkal, amelyeket a TrendLabs globális Trend Micro kutató- és támogatószervezete közvetlenül bocsát a felhasználók rendelkezésére. A TrendLabs a nap 24 órájában, a hét minden napján reagál a legújabb vírusfenyegetésekre, és az iparág egyik leggyorsabb válaszidejét biztosítja. 2004 negyedik negyedévétől az internetes biztonsági szolgáltatásokat és fejlett Trend Micro technológiát tartalmazó Trend Micro Home Network Security rendszer egyes otthoni átjárókba beépítve is megvásárolható a csendes-óceáni térségben és Európában.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák