Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia az Orange mellett áll a 3G franciaországi és nagy-britanniai bevezetése során

Dotkom

A Nokia az Orange mellett áll a 3G franciaországi és nagy-britanniai bevezetése során

A Nokia építi ki az Orange France rádió-hozzáférésű hálózatának nagy részét.

A Nokia üdvözli az Orange kereskedelmi WCDMA 3G szolgáltatásának franciaországi és nagy-britanniai elindítását. A Nokia mindkét országban az Orange rádió-hozzáférésű hálózatainak és 3G termináljainak egyik legfontosabb szállítója volt, és a hálózat beindításához vezető út folyamán mindvégig hathatós támogatást nyújtott az Orange számára.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a mérföldkő-jelentőségű szolgáltatások beindításában az Orange fő partnereként vehetünk részt ezen a két kulcsfontosságú piacon.” – mondta Tommi Uitto, a Nokia Networks üzletágának Orange-ért felelős értékesítési igazgatója. „A 3G szélessávú mobilszolgáltatásokat örömmel fejlesztjük az Orange-zsal közösen. Az együttműködést a Nokia megoldásai iránt megnyilvánuló bizalom egyértelmű jelének tekintjük, és úgy látjuk, hogy az Orange megbízik a Nokia által szállított, telepített és támogatott hálózati vagy készülékszintű rendszerek és termékek elsőrangú minőségében.”

„Arra is büszkék vagyunk, hogy a Nokia az egyetlen szolgáltató, amelyet az Orange teljes, végponttól végpontig terjedő, az infrastruktúrát és a készülékeket egyaránt magába foglaló megoldás szállításával bízott meg.” – tette hozzá Damien Santé, a Nokia Networks üzletágának Orange France-ért felelős igazgatója. „Idén áprilisban az Orange France Toulouse környékén elindított, Nokia gyártmányú rádió-hozzáférésű hálózata volt Franciaországban az első, még nem kereskedelmi 3G hálózat. Az ott szerzett tapasztalatok kulcsszerepet játszottak abban, hogy a Nokia és az Orange elvégezhette a rendszer finombeállításait, így mára a sűrűn lakott területeken is kiváló minőségű szolgáltatással és teljesen kiforrott rendszerrel várhatjuk a teljes mértékben kereskedelmi hálózat indulását.”

Hamarosan kapható az üzletekben az Orange France igényeinek megfelelő Nokia 6630 telefon, amellyel az Orange összes szolgáltatása, többek között a video-streaming, a videokonferencia és az Internet-szörfözés használható lesz.

2002 óta a szolgáltatások terén széles körű tapasztalattal rendelkező Nokia építi ki az Orange France rádió-hozzáférésű hálózatának nagy részét. A szállítói szerződések alapos értékelését követően 2003-ban a francia és a nagy-britanniai Orange a Nokiát választotta a vállalat elsőszámú WCDMA 3G rádióhálózati szállítójává. A hálózati lefedettséget már sikerült megfelelően optimalizálni, a hálózat kapacitása pedig az elkövetkező hónapok során tovább növekszik.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés