Connect with us

technokrata

A T-Mobile Magyarország az Ericssont választotta UMTS hálózatának kiépítésére

Dotkom

A T-Mobile Magyarország az Ericssont választotta UMTS hálózatának kiépítésére

A T-Mobile és az Ericsson szándéknyilatkozatot írt alá a hazai szolgáltató harmadik generációs (UMTS) hálózatának kiépítésére.

Magyarország egyik mobilszolgáltatója, a T-Mobile Magyarország Rt. harmadik generációs szolgáltatási jogosultság elnyerését követően az Ericsson Magyarországot választotta UMTS hálózatának kiépítésére. A T-Mobile és az Ericsson által aláírt szándéknyilatkozat harmadik generációs rádiós bázisállomások és mobil kapcsolóközpontok szállítására vonatkozik. A legújabb mobilkommunikációs hálózat segítségével a társaság ügyfelei megfelelő készülékkel a szélessávú Internet mellett a multimédiás kommunikáció (például: videotelefonálás) számos formája közül választhatnak majd.

„Piacvezetőként legfontosabb célunk, hogy Magyarország UMTS piacát az Ericsson infrastruktúrájára alapozva, vele együttműködve úgy nyissuk meg jövőre, hogy az valamennyi ügyfelünk számára a legjobb multimédiás élményt nyújtsa.” – hangsúlyozta a bejelentés kapcsán Sugár András, a T-Mobile Magyarország vezérigazgatója, hozzátéve: 4 millió ügyfelünk egyéni igénye szerint a legjobb és legkorszerűbb szolgáltatásokat kapja a GSM, GPRS, EDGE és UMTS hálózatokon.”

„Az Ericssont büszkeséggel tölti el, hogy a T-Mobile Magyarország Rt. UMTS-szállítója lehet.” – nyilatkozta Staffan Pehrson, az Ericsson Magyarország vezérigazgatója. „A harmadik generációs mobilrendszerek piacának világvezetőjeként a T-Mobile részére a legfejlettebb technológiát képviselő hálózatot biztosítjuk.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom