Connect with us

A DHL elnyerte az APC ˝Real-Time InfraStruXure˝ díját

Dotkom

A DHL elnyerte az APC ˝Real-Time InfraStruXure˝ díját

Az American Power Conversion (APC) Magyarországi Képviselete bejelentette, hogy a DHL Magyarország elnyerte a ˝Real-Time InfraStruXure˝ díjat, amelyet a cég az APC-vel közös végfelhasználói szakmai nap keretében vehetett át az APC-től.

A cég ezzel több, mint 400-ra bővíti a világszerte díjazott vállalatok körét. Ezt az elismerést azok a vállalatok kapják, amelyek számára kiemelt fontosságú a fizikai IT infrastruktúra, és az InfraStruXure rendszer telepítésével javítják rendelkezésre állásukat, skálázható megoldással csökkentik teljes informatikai rendszerük költségét, s minderről előadást és bemutatót tartottak más szakmabeli végfelhasználóknak.

A hazai nagyvállalatok számára egyre kritikusabb informatikai rendszereik folyamatos rendelkezésre állása. Erre jó példa a DHL, ahol a megbízható szolgáltatás érdekében az adatoknak a nap 24 órájában folyamatosan elérhetőknek kell lenniük. Az APC InfraStruXure rack-alapú tápellátás-védelmi rendszere erre kínál megoldást, és komplex módon nemcsak a rendelkezésre állásról gondoskodik, hanem megoldódik a kábelmenedzsment és a teljesítményelosztás kérdése, valamint a szerverszoba minden fontos paraméterét (hőmérséklet, páratartalom) is proaktív módon figyelheti a használó, a kritikus értékeknél pedig a rendszer automatikus figyelmeztető jelzést küld. Az APC InfraStruXure megoldása ezt az igényt elégíti ki olyan moduláris, előre gyártott építőelemekkel, amelyek rugalmas, könnyen használható és könnyen szervizelhető csomagban integrálják a tápellátási, a hűtési és tápfelügyeleti funkciókat.

A díjazott vállalat képviselője, Nagy Endre, a DHL Magyarország Kft. informatikai igazgatója elmondta, hogy a DHL-nél az APC InfrastruXure szolgál az informatikai rendszer alapjául, és azért választották ezt a megoldást, mert biztos informatikai hátteret jelent évente közel 650.000 küldemény célba juttatása során.

˝A ˝Real-Time InfraStruXure˝ díjat azok a vállalatok kapják meg, amelyek az InfraStruXure-rel demonstrálják, milyen fontosnak tartják cégük biztonságos működését. 2005-ben szeretnénk további szakmai napokat tartani az APC Szakmai Tanácsadó Programja (Customer Advocacy Program keretében). A rendezvény igen hatékonynak bizonyult, hiszen az ügyfeleknek alkalmuk nyílik közvetlenül a felhasználótól hallani az InfraStruXure-ről, és akár személyesen is megtekinteni a rendszert.˝ – mondta Bíró Viktor, az APC közép- és délkelet-európai képviseleteinek regionális vezetője.

Az elismerést azoknak a vállalatoknak adja az APC világszerte, amelyek a hálózatok létfontosságú fizikai infrastruktúráját biztosítandó InfraStruXure rendszer telepítésével javítják rendelkezésre állásukat, skálázható megoldással csökkentik teljes informatikai rendszerük költségét, s minderről előadást és bemutatót tartottak más szakmabeli végfelhasználóknak.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom