Connect with us

technokrata

Az Exact Software 3 új irodával bővíti nemzetközi hálózatát

Dotkom

Az Exact Software 3 új irodával bővíti nemzetközi hálózatát

Az Exact Software új irodákkal bővítette hálózatát Chilében, Kolumbiában és a Szlovák Köztársaságban.

A holland delfti központú Exact Software bejelentette, hogy 3 új irodával bővíti nemzetközi hálózatát, mégpedig Chilében, Kolumbiában és Szlovákiában. A saját tulajdonban lévő globális hálózat bővülése elősegíti az Exact csoport Parenting stratégiájának alkalmazását és megerősíti az Exact azon elkötelezettségét, hogy nemzetközi jelenléttel bíró ügyfeleit helyi igényekre szabott, egységes szolgáltatást nyújtson.

További leányvállalatok erősítik az Exact International globális hálózatát – az Exact stratégiai csoport több mint 40, saját tulajdonban lévő leányvállalattal rendelkezik az öt kontinensen. Az új irodák minden egyes országban egységes szolgáltatást nyújtanak – az Exact International stratégiájának kulcs eleme ugyanis, hogy képessé tegyen nemzetközi szervezeteket arra, hogy globálisan integrálják üzleti folyamataikat, s leányvállalataikat egységes módon kezeljék.

A mexikói és argentin jelenléten túl, a Chilében és Kolumbiában való irodanyitás az Exact Latin-Amerikában való terjeszkedési céljainak megvalósulását jelzi. Kolumbiában az Exact International a helyi piacon jól ismert ERP céggel, a Consensus-szal közösen alapította meg új leányvállalatát. A Pozsonyban most nyíló iroda átveszi az Exact már meglévő szlovákiai ügyfeleinek, – például a Schrack, Baumit, Eli Lilly, L´Oréal és a Lease Plan – kiszolgálását, melyek támogatása, eddig elsősorban a szomszédos cseh irodából történt.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle