Connect with us

technokrata

Sikeres évet zár az Axis

Dotkom

Sikeres évet zár az Axis

A cégcsoport árbevétele az előrejelzések szerint meghaladja az 1 milliárd forintot.

A terveket meghaladó bevétellel zárja az évet a 15 éve megalakított Axis csoport. A platform-független fejlesztéssel, konzultációval, valamint a Cognos termékeinek hazai forgalmazásával foglalkozó cégcsoport árbevétele az előrejelzések szerint a 2004-es üzleti évben jelentősen meghaladja az 1 milliárd forintot.

Dénes László, az Axis Kft. ügyvezetője szerint a siker annak tudható be, hogy megalapozott tudással és szakismerettel rendelkeznek számos, a hazai nagyvállalatok versenyképességét és gazdaságos működését elősegítő területen. Idén adták át a Matávban a teljes pénzügyi rendszert kezelő Cash Management programot, a MOL pedig újabb leányvállalatainál vezeti be az ingatlanvagyon hatékony menedzselését támogató rendszerüket.

A cég másik, kiemelkedő tevékenysége az úgynevezett nyilvános szótárak felhasználásával végzett adattisztítás. „Az ügyfelek jobb megismerése és elérése révén valódi, pénztermelő értéket kap a cégek adatvagyona, ha garantálható annak minősége.” – állítja Czuprik Zoltán, az Axis Consulting ügyvezető igazgatója. A cégek ezzel az eljárással, ésszerű ráfordítás mellett képesek megtöbbszörözni adatvagyonuk értékteremtő erejét, amire a mai versenyhelyzetben egyre nagyobb szükség van.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle