Connect with us

technokrata

Kaspersky Anti-Virus 5.0 Maintenance Pack 2 – nyílt bétatesztelés

Dotkom

Kaspersky Anti-Virus 5.0 Maintenance Pack 2 – nyílt bétatesztelés

A Kaspersky Labs elindította a Anti-Virus Personal 5.0 Maintenance Pack 2 termékének nyílt bétatesztelését.

A Kaspersky Anti-Virus Personal a Windows rendszert futtató személyi számítógépeket védi a rosszindulatú alkalmazásoktól. A megoldás megbízható védelmet biztosít a vírusok és más kártékony programok ellen, melyek beépített és hordozható adattárolókon, e-mailben vagy az Interneten keresztül támadhatják meg a számítógépet. A Kaspersky Anti-Virus folyamatos védelmet biztosít, mivel ellenőrzi a megnyitott, elmentett és elindított objektumokat a védett számítógépen. A víruskeresés ideje előre beállítható vagy elindítható egyénileg; a számítógép egésze vagy annak bizonyos részei, például lemezek, file-ok külön-külön is átvizsgálhatók, tisztíthatók. A Kaspersky Labs óránként frissíti vírusvédelmi adatbázisait.

Az Maintenance Pack 2 számos fejlesztést és javítást tartalmaz. A program a valós idejű védelemhez szükséges információkat gyorsabban frissíti, emellett a termék kibővült egy személyi tűzfallal, azaz egy, a hálózati támadásokat érzékelő és blokkoló modullal. Az eredeti objektumok számára egy biztonsági tárlóhelyet is létrehoztak. A Kaspersky Anti-Virus Personal 5.0 három előre definiált védelmi szinttel rendelkezik: „legnagyobb védelem”, „ajánlott” és „legnagyobb sebesség” szintekkel. A program most már minden biztonsági szinten ellenőrzi a kimenő és bejövő leveleket, mivel az alkalmazás korábbi verzióiban ez csak a „legnagyobb védelem” kiválasztásakor történt meg. Alapértelmezésben az alkalmazás nem kér jelszót a tömörített file-okhoz, és automatikusan letölti a kihagyott frissítéseket a program elindításakor.

A fentiek mellett számos más funkció is bekerült a Kaspersky Anti-Virus Personal 5.0 alkalmazásba. Be lehet állítani a programot, hogy az ellenőrzés után állítsa le a számítógépet, a hanghatások kikapcsolhatók, az iChecker és iStreams technológiák pedig letilthatók a beállítások megadásakor. A felhasználók beállíthatják a proxy szerver paramétereket is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák