Connect with us

technokrata

Antenna Hungária: tulajdonosi részesedés változások

Dotkom

Antenna Hungária: tulajdonosi részesedés változások

A Kafijat Kft., valamint a Firthlion Ltd. részvényügylete.

A Kafijat Kereskedelmi és Consulting Kft. eladta AH-részesedését. A vállalat eleget téve a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. tv. 67. §-ában megállapított kötelezettségének, bejelentette, hogy 2004. december 6-án a tulajdonában lévő Antenna Hungária Magyar Műsorszóró és Rádióhírközlési Rt. törzsrészvényeket elidegenítette, és ezzel az Antenna Hungária Rt.-ben meglévő, 5%-ot meghaladó közvetlen befolyása megszűnt.

Ezzel szemben a Firthlion Ltd. 10,17%-os közvetlen befolyást szerzett az Antenna Hungáriában: a 2004. december 6-án megkötött adásvételi szerződésekkel összesen 660.520 darab Antenna Hungária Magyar Műsorszóró és Rádióhírközlési Rt. törzsrészvényt szerzett. A tranzakciók eredményeként a vállalat összesen 1.208.144 darab AH részvénnyel rendelkezik, amely 10,17%-os közvetlen befolyást eredményez a részvénytársaságban.

A törvényben foglaltak alapján a fent megjelölt részvénymennyiség 10,17%-os közvetett befolyást eredményez az Antenna Hungária Rt.-ben a Firthlion Ltd. 76%-os tulajdonosa, a Kafijat Kereskedelmi és Consulting Kft. a Kafijat Kft. 71,72%-os tulajdonosa részére, valamint Timur Rahimkulov és Ruszlán Rahimkulov, a Kafijat Kft. egyenként 14,14%-os tulajdonosai, és egyben Megdet Rahimkulov közeli hozzátartozói részére.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák