Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon GSM: Női Kézilabda Európa-bajnokság – két nap a rajtig

Dotkom

Pannon GSM: Női Kézilabda Európa-bajnokság – két nap a rajtig

Minden készen áll és mindenki sikerre éhes a magyar női kézilabdacsapat keretében a december 9-én kezdődő magyarországi női kézilabda Európa-bajnokság rajtja előtt.

A nagy érdeklődéssel várt kontinensviadal előtt két nappal Győrben tartotta utolsó sajtótájékoztatóját a magyar női kézilabda válogatott stábja és a főtámogató, a Pannon GSM Rt. A szervezőbizottság vezetője, Sinka László, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára bejelentette, hogy minden tárgyi és személyi feltétel pontosan a helyén van ahhoz, hogy Magyarország elkönyvelhesse: minden idők legszervezettebb, legattraktívabb női kézilabda kontinens viadalának ad otthont Magyarország. Mind az öt helyszín – Békéscsaba, Budapest, Győr, Debrecen, Zalaegerszeg – készen áll az EB-re és tárt karokkal várja a szurkolókat.

Kiss Szilárd szövetségi kapitány kihangsúlyozta, hogy egy nagyon erős Európa-bajnokság előtt áll a válogatott, egyes csapatoknál sok új névvel találkozhat a közönség és sok csapat, köztük természetes a magyar női válogatott is, éhes a győzelemre. Az első meccset Fehéroroszországgal fogja vívni a magyar csapat december 9-én, s egyelőre csak erre az egy meccsre koncentrálnak a játékosok.

A Női Kézilabda Európa-bajnokság főtámogatója, a Pannon GSM Rt. kommunikációs igazgatója, Somlyai Dóra szerint az adott helyezéseknél, az éremmel kifejezhető címnél fontosabb, hogy a társaság olyan teljesítményt nyújtson, amely megfelel az utóbbi években épp a csapat által felépített általános elismertségnek. A Pannon GSM képviselője megerősítette, hogy a mobilcég tartós hátteret nyújt a nemzeti kézilabda csapat sikereihez.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés