Connect with us

technokrata

A HP új képalkotási és nyomtatási megoldásai gazdaságosabbá teszik a KKV-k infrastruktúráját

Dotkom

A HP új képalkotási és nyomtatási megoldásai gazdaságosabbá teszik a KKV-k infrastruktúráját

A HP új képalkotási és nyomtatási megoldásai gazdaságosabbá és egyszerűbbé teszik a közép- és nagyvállalatok infrastruktúráját. A másológépek piacának átalakítását célzó stratégia jegyében a HP ügyfelei visszajelzései alapján kifejlesztette az ágazat legkedvezőbb árú nagy teljesítményű digitális másoló/nyomtató készülékét.

A HP nemrégiben bemutatta a szakmai közönségnek 14 új képalkotási, nyomtatási és digitális információkezelő megoldását. Az új portfolió egyik eleme egy áttörő jelentőségű többfunkciós termék, amely gazdaságos alternatívát kínál a drágább és bonyolultabb, nagy teljesítményű másológépek kiváltására.

A HP szintén nyilvánosságra hozta azoknak az új ügyfeleknek a listáját, akik Total Print Management kezdeményezéséhez csatlakozva csökkentik költségeiket és fokozzák produktivitásukat. A teljes körű nyomtatáskezelés megvalósítását célzó program keretében nyújtott eszközök, szoftverek és szolgáltatások lehetővé teszik az ügyfelek számára képalkotási és nyomtatási környezetük optimalizálását.

A bejelentés legfontosabb eleme kétségkívül a HP LaserJet 4345mfp. Az új megoldás forradalmasítja a mainstream másológépek világát: a hasonló (45 oldal/perc) teljesítményt nyújtó eszközök árának harmadáért kapható. Induló, javasolt végfelhasználói ára 666.000 Ft + Áfa.

A LaserJet 4345mfp fejlesztésekor a HP az ügyfelek visszajelzéseit és másolási szokásait állította a középpontba. Az új rendszer sokrétű, ugyanakkor egyszerűen kezelhető jellemzői javítják az informatikai hatékonyságot és a felhasználói elégedettséget. A hagyományos üzleti konstrukciók korlátait megszüntetve a HP nem kényszeríti ügyfeleit költséges szervizmegállapodások aláírására. Az új rendszer gazdái szabadon kiválaszthatják az üzleti szükségleteiknek leginkább megfelelő támogatási szintet.

A különböző ágazatok vállalatai a világon mindenütt hasonló kihívásokkal szembesülnek: mérsékelniük kell költségeiket, ugyanakkor csak az ügyfélkiszolgálás minőségének javításával tudnak helyt állni az egyre élesedő versenyben. Ezt szem előtt tartva, a HP nyomtatási és képalkotási megoldásai egyszerűsítik a működést, lefaragják a költségeket, és ezzel együtt javítják az üzleti folyamatok és a dokumentumáramlás hatékonyságát.

Néhány vállalat a HP megoldásainak előnyeit élvező ügyfelek listájáról:

  • The University of Lincoln: A gyorsan bővülő hallgatói létszám óriási terhelésnek tette ki az oktatási intézmény nyomtatási és képalkotási rendszereit.

  • Swiss Post: Az 56.000 főt foglalkoztató Swiss Post piacvezető pozícióval rendelkezik Svájcban a postai küldemények továbbítása, a logisztika, a pénzügyi szolgáltatások és a tömegközlekedés területén. A költségcsökkentés és az a felhasználói igények színvonalasabb kiszolgálása érdekében a vállalat konszolidálta nyomtatókból, másológépekből és faxokból álló gépparkját.
  • Popeye’s Chicken and Biscuits: Az USA 40 államában több mint 1800 éttermet üzemeltető Popeye’s Chicken and Biscuits egyetlen rendszerben kívánta egyesíteni heterogén nyomtatási és képalkotási erőforrásait az egyszerűbb felügyelet és a nagyobb működési hatékonyság érdekében.
  • Public Assistance Hospitals of Paris (APHP): A 35 000 beteg bevonásával 350 aktív klinikai kutatási projektet bonyolító APHP a HP űrlap-automatizációs rendszerével (HP Forms Automation System, HP FAS) kezeli a fő adatgyűjtési módszerként alkalmazott papíralapú űrlapokat. A személyzet bármikor hozzáférhet a rendszerben tárolt kutatási adatokhoz.
  • Eurocopter: A világ vezető helikoptergyártója papíralapú űrlapokat alkalmaz a gyártási folyamatban, ám az adatokat korábban nehezen lehetett elérni és a manuális bevitelben is gyakran előfordultak hibák.

Áttörő jelentőségű termékek és megoldások
Nyomtatási és digitális információkezelési megoldásai körének kibővítésével a HP még produktívabb és hatékonyabb módszereket kínál ügyfeleinek dokumentumkészítési és feldolgozási folyamataik fejlesztésére, valamint az informatikai eszközökben rejlő üzleti érték kiaknázására.

A HP Total Print Management kezdeményezés keretében született, új megoldások rugalmas nyomtatási környezethez juttatják az ügyfeleket. A HP frissen bemutatott többfunkciós termékei például egységes vezérlőpanellel és logikus elrendezésű felhasználói felülettel csökkentik a hálózatban az IT-felügyelet igényét és fokozzák a végfelhasználói elégedettséget.

A HP új többfunkciós, nagy volument kezelő és színes nyomtatási megoldásai: HP LaserJet 4345mfp sorozat, HP LaserJet 9040mfp és HP LaserJet 9050mfp, HP Color LaserJet 9500mfp, HP LaserJet MFP Analog Fax Accessory 300, HP Designjet 4000 sorozat.

A HP innovatív technológiái
A HP ágazatvezető digitális információkezelő megoldásai gyorsan és megfizethető áron alakítják dinamikussá a statikus adatokat. A bemutatott megoldások: HP 9200c Digital Sender, HP Digital Sending Software 4.0, HP Digital Send Authentication Solution (DSAS), HP Autostore, Digitális toll és papír a HP-től, HP Web Jetadmin 7.8, HP Web Jetadmin Report Generation Plug-in v2.0.Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle