Connect with us

Nő a SAGEM részesedése a mobil piacon

Dotkom

Nő a SAGEM részesedése a mobil piacon

A SAGEM 15 millió GSM terméket értékesített az első kilenc hónapban.

A SAGEM 2004. első 9 hónapjában több mint 15 millió GSM terméket értékesített. Ezzel megerősítette piacvezető szerepét Franciaországban, továbbá megszilárdította nyugat-európai piaci pozícióját és megkétszerezte a világ vezető régióiban való piaci részesedését. Ez a teljesítmény a SAGEM Csoport dinamizmusát és innovációs készségét tükrözi.

A SAGEM jelentősen kibővítette GSM termékei körét: kamerás mobiltelefonokkal (myX5-2), összecsukható készülékekkel (myC-3b vagy myC5-2), smart telefonnal (myS-7) és szétcsúsztatható készülékkel (myC-4) bővült a kínálat. 2004. év végére több mint 20 új modellt dob piacra. A Birddel (Kína) és a Gradiente-tel (Brazília) kötött ipari szerződések is jelentős növekedést garantálnak.

„A szolgáltatókkal való világméretű együttműködésben, a vásárlók bizalmában, és a felhasználói vélemények meghallgatásában rejlik a SAGEM sikere a mobiltelefon piacon. A SAGEM GSM termékeinek fő jellemzői a minőség, a megbízhatóság, a magas színvonalú technológia, a design és stílus sokfélesége és a versenyképes árak. Azon dolgozunk, hogy ezeket az értékeket még tovább fejlesszük. Minden új termékünk más felhasználói elvárásnak felel meg. Megígérhetjük, hogy a közlejövőben bevezetésre kerülő termékportfoliónk újra lenyűgözi és rabul ejti majd a fogyasztókat!” – nyilatkozta Thierry Buffenoir, a SAGEM Mobiltelefon Divíziójának igazgatója.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom