Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mikulás ruhába bújik a Pannon GSM

Dotkom

Mikulás ruhába bújik a Pannon GSM

Másfélezer gyermeknek visz ajándékot a Pannon GSM Mikulása.

Az ország öt oktatási és nevelési intézményének mintegy 1.500 kis lakóját, tanulóját ajándékozza meg a Pannon GSM: a mobilszolgáltató játékokkal, sapkákkal, pólókkal, bögrékkel és más apróságokkal kedveskedik a gyermekeknek. Az S.O.S. Gyermekfalu, a Fóti Gyermekváros, a Vasvári Pál Gyermekotthon és a Fővárosi Önkormányzat Csepeli Gyermekotthonának lakóihoz, illetve a Krokkó Gyermekstúdió diákjaihoz hétfő estig érkezik a Mobil Mikulás.

„December 6. különleges ünnep a gyermekek számára, ezért nagyon fontos, hogy kiemelt figyelmet szenteljünk azoknak is, akik nem várhatják saját családjuk körében a Mikulást.” – mondta Somlyai Dóra, a Pannon GSM kommunikációs igazgatója.

A Pannon GSM mindig is szívén viselte a gyermekek sorsát, ezért sokat tett és tesz a felnövekvő generáció testi és lelki fejlődéséért. Így 2002-ben az életmentő beavatkozásokat a körülményektől függetlenül lehetővé tévő áramfejlesztő gépet ajándékozott a Heim Pál Gyermekkórháznak, 2003 tavaszán pedig hét darab nagy értékű, a sürgősségi gyermekellátás színvonalas oktatásában igen hasznos szimulációs babát adományozott a Magyarország egyetlen speciális gyermekrohamkocsiját üzemeltető Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatnak. A gyermekek körében rendkívüli sikert arattak a Pannon GSM vidámparkokkal közösen rendezett 2004-es gyermeknapi programjai is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés