Connect with us

technokrata

Mikulás ruhába bújik a Pannon GSM

Dotkom

Mikulás ruhába bújik a Pannon GSM

Másfélezer gyermeknek visz ajándékot a Pannon GSM Mikulása.

Az ország öt oktatási és nevelési intézményének mintegy 1.500 kis lakóját, tanulóját ajándékozza meg a Pannon GSM: a mobilszolgáltató játékokkal, sapkákkal, pólókkal, bögrékkel és más apróságokkal kedveskedik a gyermekeknek. Az S.O.S. Gyermekfalu, a Fóti Gyermekváros, a Vasvári Pál Gyermekotthon és a Fővárosi Önkormányzat Csepeli Gyermekotthonának lakóihoz, illetve a Krokkó Gyermekstúdió diákjaihoz hétfő estig érkezik a Mobil Mikulás.

„December 6. különleges ünnep a gyermekek számára, ezért nagyon fontos, hogy kiemelt figyelmet szenteljünk azoknak is, akik nem várhatják saját családjuk körében a Mikulást.” – mondta Somlyai Dóra, a Pannon GSM kommunikációs igazgatója.

A Pannon GSM mindig is szívén viselte a gyermekek sorsát, ezért sokat tett és tesz a felnövekvő generáció testi és lelki fejlődéséért. Így 2002-ben az életmentő beavatkozásokat a körülményektől függetlenül lehetővé tévő áramfejlesztő gépet ajándékozott a Heim Pál Gyermekkórháznak, 2003 tavaszán pedig hét darab nagy értékű, a sürgősségi gyermekellátás színvonalas oktatásában igen hasznos szimulációs babát adományozott a Magyarország egyetlen speciális gyermekrohamkocsiját üzemeltető Szent Márton Gyermekmentő Szolgálatnak. A gyermekek körében rendkívüli sikert arattak a Pannon GSM vidámparkokkal közösen rendezett 2004-es gyermeknapi programjai is.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom