Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az APC hőteszt laboratóriumot nyitott

Dotkom

Az APC hőteszt laboratóriumot nyitott

Egyedülálló szolgáltatási és kutatási lehetőségek az adatközponti technológiában.

Az American Power Conversion (APC) bejelentette, hogy Koldingban (Dánia) megnyitotta új hőteszt laboratóriumát. A létesítmény célja olyan technológiák kifejlesztése, amelyekkel megoldhatók a manapság egyre nagyobb teljesítménysűrűségű adatközpontok és szervertermek égető hűtési problémái. Az APC azt reméli, hogy a jövőben minél több magyarországi ügyfél is megtekintheti majd az új létesítményt, s várhatóan intenzívebb és szélesebb körű párbeszéd alakul ki az APC szakemberei és hűtési, légkondicionálási problémákkal küszködő ügyfelei között.

Az APC által kifejlesztett InfraStruXure megoldás magában foglalja az adatközpontok és más létfontosságú informatikai alkalmazások tápellátását, rack-szekrényeit, hűtését, és szoftveres felügyeletét. A rendszer piaci bevezetése óta az APC jelentős újításokat hajt végre a hálózatok fizikai infrastruktúrájában alkalmazható megoldások terén. Ezáltal az APC a szakterület egyik leggyorsabban növekvő cégévé vált.

Az új hőteszt laboratóriumban tetszőleges méretű integrált hálózati fizikai infrastruktúra vizsgálható, és szimulálható bármilyen környezet, a kis szerverszobáktól a nagyobb adatközpontokig. A laboratórium alkalmas akár egyedi termékek, akár egy komplett integrált adatközpont vizsgálatára. A tesztlabor két helyiségében egyidejűleg vizsgálható a beltéri és a kültéri környezet, továbbá szimulálni lehet az adatközpontok működési paramétereit: a légáramlást, a melegedést, a páratartalmat és a hűtést, valamint az álpadlós vagy álpadló nélküli szervertermeket.

A laboratórium lehetővé teszi a világ összes táphálózati feszültség típusán történő, valamint a különböző európai (Eurovent Certification 6/6) és észak-amerikai szabványok (ASHRAE) szerinti tesztelést. Ezen felül sokoldalú számítógépes szoftverével szimulálhatók és tesztelhetők az új termékek valamint adatközpont alaprajzán a tervezett elrendezés.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés