Connect with us

Vezető márka és minősített szervezet a Xerox

Dotkom

Vezető márka és minősített szervezet a Xerox

Superbrand oklevél és ISO tanúsítványok dicsérik a Xerox szakértelmét.

A vásárlók bizalmát kifejező Superbrand díjjal ismerte el a Xerox márka kitűnő hírnevét a nemzetközi program magyar szekciójának marketing szakemberekből álló bizottsága. A Xerox által képviselt innováció, minőség, megbízhatóság és szakértelem azonban nem csak a vevőket és a kommunikációs szakma prominenseit győzte meg. A Xerox Magyarország kifogástalan vállalati működését és környezetünk megóvására tett jelentős lépéseit most már az ISO 9001:2001 és 14001:1997 tanúsítványok is bizonyítják.

A Xerox márka erejét a vevőközpontú szemlélet és az elkötelezettség, vagyis az a rengeteg munka és odafigyelés adja, mellyel a munkatársak próbálják kivívni ügyfeleik teljes megelégedettségét. Ehhez ugyanis ma már nem elegendő „csak” kiváló termékeket kínálni. A minőségi dokumentumkezelési szolgáltatás személyre szabott megoldással csökkenti a költségeket és hozzásegít az erőforrások optimális kihasználásához. Az első, legfontosabb lépés tehát minden esetben az ügyfél üzleti tevékenységének alapos áttanulmányozása és igényeinek felmérése, amit a számára legmegfelelőbb, egyedi konstrukció kidolgozása, majd megvalósítása követ. A Xerox szakemberei ebben a folyamatban az első pillanattól kezdve mindig készséggel állnak az ügyfelek rendelkezésére.

„Hitvallásunk arra kötelez minket, hogy termékeink és szolgáltatásaink minőségét folyamatosan ellenőrizzük és minden lehetséges módon javítsuk. A Superbrand díj és az ISO minősítés számunkra azért fontos, mert jelzi, hogy eddigi erőfeszítéseinket siker koronázta és ezt a széles közvélemény, ügyfeleink és a hatóságok is elismerik.” – fejtette ki Ablonczy Balázs, a Xerox Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója.

A Xerox Magyarország működését 2004 őszétől az ISO 9001:2001 és 14001:1997 tanúsítványoknak megfelelően végzi. A vállalat minőség- és környezetpolitikáját meghatározó szabályrendszer kidolgozása azonban a cég korábbi működéséhez képest nem hozott drasztikus változást. A Xerox magyar leányvállalata 1992-es önállósulása óta hasznosítja a nemzetközi anyacég több mint 60 országban megszerzett munkaszervezési és vállalatirányítási tapasztalatait. Irodáiban 2003 óta szelektíven gyűjtik a hulladékot, mely összhangban a vállalat nemzetközi zöld programjával, a környezettudatos magatartás felelősségteljes és stratégai szemléletét tükrözi.

A kilencvenes évek végén kidolgozott és azóta folyamatosan fejlesztett Zöld Iroda koncepció a Xerox tevékenységének minden szintjére kiterjed. Magában foglalja például az irodák papírfogyasztásának mérsékelését elektronikus megoldások mind szélesebb körű alkalmazása révén, illetve a felhasznált papír újrafeldolgozását, a festékkazetták, valamint a lecserélt alkatrészek gyűjtését és újrafelhasználását. Mindemellett a Xerox termékek előállítása és használata során kiemelt szerepet kap az anyag- és energiafelhasználás mértékének csökkentése, optimalizálása. Számos találmány születése köszönhető ennek a szándéknak: például a 2001-ben bevezetett EA technológia révén a festékanyagok előállítása sokkal kevesebb energiát igényel, magasabb hozamot és minimális mennyiségű hulladékot garantál. A Xerox Energy Star minősítésű berendezéseivel évente 1 millió megawatt óra villamos energiát takarítanak meg a felhasználók világszerte.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

mobilfoto_kiallitas_budapest_19

Esemény

Mobilfotó-kiállítás perui portrékból

2019. augusztus 19. hétfő
casio Gravitiymaster

Kütyük

A 72 grammos Gravitymaster

2019. augusztus 19. hétfő
Honor20Pro
LG IFA díjnyertes termékek 2019

Kütyük

2019-2020 legjobb prémium OLED TV-je

2019. augusztus 18. vasárnap
mr-george-zhao-president-of-honor-at-the-honor-vision-china-launch_web

Smart-TV

A Honor teljesen újraértelmezi a Smart-TV fogalmát

2019. augusztus 17. szombat

Dotkom

YouTube előfizetés

Digitális oktatás

YouTube Music előfizetés diákkedvezménnyel

2019. augusztus 19. hétfő
maxresdefault-1

Dotkom

A Huawei bemutatta saját operációs rendszerét

2019. augusztus 11. vasárnap
maxresdefault

Dotkom

A Vodafone beindította a jövő szenzorhálózatát

2019. augusztus 7. szerda
psd2 blockbenpay
adesso magyar iroda

Dotkom

Képviseletet nyit az adesso Magyarországon

2019. augusztus 5. hétfő