Connect with us

Új díjcsomag a Matávtól – Szabadnap kedvezmény már idén

Dotkom

Új díjcsomag a Matávtól – Szabadnap kedvezmény már idén

A Matáv 2004. december 10-étől bevezeti a Bázis Plusz díjcsomagot. Emellett a lakossági kereskedelmi díjcsomagok előfizetői már december 10-étől ingyenesen kipróbálhatják a Szabadnap kedvezményt. A kedvezmény ez év végéig a pénteki napokon – így többek között december 24-én és december 31-én – vehető igénybe.

Új díjcsomag – Bázis Plusz
A Matáv 2004. december 10-étől bevezeti a Bázis Plusz díjcsomagot. Az új, plusz szolgáltatásokat tartalmazó díjcsomagot valamennyi Bázis díjcsomaggal rendelkező ügyfél külön díj fizetése nélkül, automatikusan kipróbálhatja 2005. január 31-ig. Azok az ügyfelek, akik nem kívánják igénybe venni az új díjcsomag kedvezményeit (a Bázis és a Bázis Plusz díjcsomag előfizetési díja megegyezik), bármikor kérhetik az ügyfélszolgálat ingyenesen hívható 1212-es számán a Bázis díjcsomagra való visszatérést. További kedvezményként a Bázis Plusz díjcsomagot 2005. januárjában még a 2004-es havidíjjal használhatják az ügyfelek.

Már idén kipróbálható a Szabadnap kedvezmény
A Matáv 2005. január 1-jétől bevezeti a Szabadnap kedvezményt, amely révén a lakossági kereskedelmi díjcsomagok előfizetői (Bázis, Csevegő, Sokatmondó) egy általuk választott hétköznapon ingyenesen telefonálhatnak csúcsidőn kívül (18 órától másnap reggel 07 óráig) helyi és helyközi I-es irányokba (településen belül, illetve azonos körzetszámhoz tartozó települések között). A Matáv – ünnepi meglepetésként – már 2004. december 10-étől elérhetővé teszi a kedvezményt, és az év végéig a pénteki napokon ingyenesen próbálhatják ki a szolgáltatást a kereskedelmi díjcsomagok előfizetői, így ők többek között Szenteste és Szilveszterkor is ingyen telefonálhatnak. Januártól pedig az ügyfelek – telefonálási szokásaiknak megfelelően – maguk választhatják ki, hogy melyik hétköznapon kívánják az ingyenes telefonálási lehetőséget kihasználni.

A Szabadnap kedvezményt december 10-étől a Bázis Plusz díjcsomag előfizetői is igénybe vehetik.

Tovább
Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

TAG-Heuer-Carrera-Calibre-16-Chronograph-2019-Model-Updated-design-3

SmartWatch

Új modellekkel frissült a TAG Heuer Carrera Calibre kollekció

2019. szeptember 15. vasárnap
Honor Band 5_all_colours_1_web

Kütyük

Magyarországra is megérkezik a Honor Band 5

2019. szeptember 14. szombat
men's  watch, Men's Accessories, beautiful stylish watches

SmartWatch

Prémium okosórához prémium szíj dukál!

2019. szeptember 13. péntek
2019 OLED TV NVIDIA G-SYNC_1

Smart-TV

NVIDIA G-SYNC támogatást kapnak az LG 2019-es OLED televíziói

2019. szeptember 12. csütörtök
iphone11-5

SmartPhone

Ilyenek lettek és ennyibe fognak kerülni az új iPhone-ok

2019. szeptember 12. csütörtök

Dotkom