Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Microsoft kibocsátotta az MSN új keresőszolgáltatásának

Dotkom

A Microsoft kibocsátotta az MSN új keresőszolgáltatásának

Az MSN továbbfejlesztett keresőszolgáltatásának segítségével a keresett információk gyorsabban és hatékonyabban böngészhetőek a világhálón.

A Microsoft bemutatta az MSN keresőszolgáltatás (MSN Search) béta verzióját, melynek segítségével a felhasználók pontosabb választ kaphatnak kérdéseikre, és jobban kontrollálhatják a keresés menetét, így gyorsabban hozzáférhetnek az interneten keresett információkhoz. Az MSN új keresőszolgáltatásának célja, hogy az online információk minél egyszerűbben és gyorsabban megtalálhatók legyenek. Ehhez kínál a rendszer kiterjedt, friss információkategóriákat, és nagy teljesítményű, testreszabható keresőeszközöket.

Az MSN Search béta verziójához az Egyesült Államokban a felhasználók nyilvános használatra a http://beta.search.msn.com címen juthatnak hozzá, további 26 ország felhasználói pedig a hazai MSN webhelyekről érhetik el 11 különböző nyelven. Az MSN Search segítségével több mint 5 milliárd webes dokumentumból kereshetők ki a releváns információk.

Az MSN Search innovatív funkcióival releváns válaszok kaphatók a direkt kérdésekre is, például arra is, hogy „Melyik a világ második leghosszabb tengerpartja?”. Emellett a „keresés a közelben” funkció automatikusan a földrajzilag legközelebbi releváns információkat és forrásokat adja meg, így számottevően csökkenthető a hatékony keresésre fordított idő, és nem kell több ezernyi hivatkozást átrostálni. Ezen túl hírek, képek és zenék direkt keresésére is lehetőség nyílik az új keresőrendszerben.

„Ezzel a béta verzióval jelentős lépést tettünk afelé, hogy a felhasználók valóban megtalálják az interneten azt, amit keresnek, és mindezt gyorsabban megtehetik, mint az MSN Search korábbi verzióival” – mondta Yusuf Mehdi, az MSN Information Services & Merchant Platform divíziójának igazgatója. „A jobb találatok és a hatékonyabb keresőeszközök révén az MSN színvonalasabb internetes keresést nyújt.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés