Connect with us

technokrata

A Kirowski az Axelero Adatparkban

Dotkom

A Kirowski az Axelero Adatparkban

[x] A Kirowski, Közép-Európa egyik meghatározó interaktív ügynöksége az Axelero Adatparkjára bízta szervereit. Kerti Géza, a Kirowski Rt. új media igazgatója úgy látja, a néhány évvel ezelőtt megszületett döntés minden szempontból kiállta az idő próbáját.

„A Kirowski – ha az alkalmazottak számát nézzük – nem nagy cég. Jellemzően nagyon is sok – és főleg: sokféle – ügyfelünk van viszont, eltérő elvárásokkal és prioritásokkal. Szerverhoszting nélkül óriási IT-részleget kellene működtetnünk, hiszen teljesen kiszámíthatatlan, mikor jelentkezik egyszerre több partnerünk azonnali reakciót igénylő feladatokkal.

Az Axelero Adatpark tehát olyan nekünk, mintha egy hatalmas technikusi gárdára támaszkodnánk – töredékáron. Ez a gárda egyébként nem is akármilyen: nemrégiben például egy ügyfelünk megbízásából egyetlen hét alatt összeállítottak egy öt gépes rendszert, extra konfigurációkkal, tűzfallal, operációs rendszerrel együtt. 10 napunk volt hátra az éles indulásig, az elején hitetlenkedtem is, hogy elég lesz-e, de sikerült. És akkor még nem beszéltem a 24 órás ügyfélszolgálatról és a különleges biztonsági megoldásokról vagy arról, hogy itt érhető el a legnagyobb sávszélesség Magyarországon… Summa summarum: ügyfeleink elégedettek, így mi is elégedett ügyfelei vagyunk az Adatparknak.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák