Connect with us

Hirdetés

technokrata

Korszakváltás a bérszámfejtésben

Dotkom

Korszakváltás a bérszámfejtésben

Egymillió magyar munkavállaló fizetéskezelése kerül át Microsoft Windows platformra.

A humáninformatikai szolgáltató Nexon BERENC bérügyviteli rendszerének új, immár Windows alapú verziója, a nexONBÉR októberben jelent meg. Ezzel várhatóan több mint egymillió magyar munkavállaló bérszámfejtése kerül át a következő két évben Microsoft platformra.

A BERENC-et hazánk több mint kétezer vállalata használja, ezzel a bérügyviteli rendszerrel számfejtik többek között az Állami Számvevőszék, a Magyar Tudományos Akadémia intézményei, a Cora, a Herendi Porcelánmanufaktúra, a Nestlé Hungária, a Pannon GSM, a Sara Lee Kávé és Tea Rt., a Zwack Unicum és a CIB Bank dolgozóinak bérét. A program a Windows korszakában is népszerű, köszönhetően a gazdag funkcionalitással párhuzamosan megvalósuló egyszerű kezelhetőségének, kimagasló teljesítményének és költséghatékony működtetésének. „A BERENC megújításának igénye nem is a felhasználóktól-, hanem a számítógépes infrastruktúráért felelős informatikusoktól ered.” – nyilatkozta Angyal Gábor, a Nexon kereskedelmi igazgatója.

A BERENC új, Windows alapú verziója, a nexONBÉR több mint másfél évtized tapasztalatait koncentrálja, így megőrizte elődje könnyű kezelhetőségét és összes funkcióját. Moduláris felépítésének, skálázhatóságának, illetve nagy teljesítményének köszönhetően a leghatékonyabb bérszámfejtési megoldást kínálja az ügyfelek számára, legyen szó akár több ezer fős gazdálkodó egységről, közepes- vagy kisvállalkozásról, vagy a bérszámfejtést fő tevékenységként végző könyvelőcégről.

A program moduljai – munkaügy, OEP ellátások, családtámogatás, általános lekérdezések és kafetéria – átfogó módon lefedik a bérügyvitel összes területét. A nexONBÉR integrálható többek között a BAAN, EXACT, MFG-PRO, Oracle Financial, Microsoft Business Solutions Axapta és Microsoft Business Solution Navision, ROSS, SAP, TÜSZ, rEVOLUTIONS Iroda++ és a Zenit vállalatirányítási rendszerekkel.

Korszerűsítés ingyen
Az új rendszerhez a NEXON jelenlegi ügyfelei licencdíj-mentesen juthatnak hozzá, a telepítésben, illetve az átállásban a NEXON szakemberei segítenek. Az új ügyfelek számára pedig a megújult bérügyviteli rendszer nem csak megnövelt funkcionalitása és korszerűsége miatt jelent vonzó választást, hanem azért is, mert a NEXON a rendszer futtatásához szükséges Microsoft SQL adatbázist jelentős kedvezménnyel kínálja.

A cég egészen 2006 végéig folytatja korábbi rendszerének támogatását is, így a jelenlegi ügyfeleik eddig az időpontig folyamatosan tudnak átállni az új verzióra.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés